Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan kellett volna megoldani...

Hogyan kellett volna megoldani? Hogy csináljátok vendégségben?

Figyelt kérdés
Inzulin rezisztens lettem. Tartom a 160 g diétát és ugye az alapanyagokat is lecseréltem. Tegnap vendégségben voltunk az egyik közeli családtagnál vacsorára. Kérdeztem mi lesz a menü, de mindig titkolóznak. És sajnos nem sok olyan dolog volt amit ehettem volna. Nem várom el senkitől hogy külön főzzön nekem, de mikor panírozták a húst akkor adtam volna teljeskiőrlésű lisztet és morzsát, ( de lehet van is nekik) szerintem mindegy lett volna hogy abba forgatja vagy nem. Vinnem kellett volna nekem való ételt? Vagy vacsoráznom kellett volna otthon? Legközelebb mit csináljak? Fura lenne ha vinnék magamnak ételt, de ugye nem elvárható hogy különcködjenek nekem. A tesómékról van szó, akikkel nagyon jóban vagyunk. Megkell velük ezt beszélnem, de bánt hogy amit úgy betartottam azt egy este feladtam. Mert kívántam az ételeket. Ti mit tennétek?

2022. aug. 15. 10:22
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Nekem nem lesz mentális bajom tőle, nem olyan fajta vagyok. Megedződtem. Nem egy gyenge idegzetű egyén vagyok.

Mindenkinek magában kell ezt lerendezni, az vallom végső soron hogy segíts magadon az isten is úgy segít.

Tudod eldöntöd és kész.

2022. aug. 16. 18:52
 32/39 A kérdező kommentje:

30

És már ne írkálj ide, firkáltál már eleget, hagyd hogy olyanok írjanak akik még nem írtak és hátha tudnak hasznos dolgot mondani.

2022. aug. 16. 18:53
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Vidd magaddal a kaját. Problem solved.

Egyébként a panír neked pont nem számít, max eszel zöldköretet mellé krumpli nélkül.

2022. aug. 17. 14:29
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
A 160 gr egyébként is bromság, a legtöbb értelmes helyen régen nem ez az ajánlás, mert fxság és nem elegendő.
2022. aug. 17. 14:30
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Aki meg a 160 gramm diétától vagy a csoporttól pszichológushoz kerül az akkor attól is ha a szél erősebben megfújja tavasszal. - te most PONTOSAN ugyanígy pánikolsz a nagy büdös semmin :D

Úristen, egy szelet hús, most mi lesz? Mi lenne? Nem cölis vagy, hogy egy szelet paníros hústól hetekre szétcs.szd a bélrendszeredet.

2022. aug. 17. 14:32
 36/39 anonim ***** válasza:
34%
A kérdező azért van "bepánikolva"mert babát szeretnének!!! Nekem az első inszeminációm előtt 3 héttel derült ki az IR. Én is pontosan így viselkedtem. Nálam is tiltólistás volt a krumpli,tészta,fehérliszt,cukor,sőt,a cukormentes dolgok is,mert állítólag azokban is van valami humbuk,ami felviszi a vércukrot. Én is megkaptam vendégségben,hogy "ennyitől nem lesz bajod",nem értették,hogy ez nekem fontos. Azóta van egy 20 hónapos a babám,néha megszegem a diétát egy csokival,de akkor végem van,jön a következő,meg a következő. A terhesség és a szoptatás alatt viszont sosem szegtem meg,akárki akármilyen hülyének nézett. Úgyhogy kérdező,ne foglalkozz senki véleményével,a baba a legfontosabb,vigyél magaddal kaját,ezen nem sértődhetnek meg! Sok sikert a baba-projekthez!
2022. aug. 28. 16:37
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező nem azért van bepánikolva, mert babát szeretne, hanem azért, mert nem érti a szervezet működését alapszinten sem, és benyal egy elavult, tudományosan nem elismert, nem kutatott diétát szóról szóra.

36, egyébként ha neked jó lenne a diétád, akkor nem kívánnál meg csokit és főleg nem kéne következő, meg következő, ha mégis megeszel egyet.

2022. aug. 28. 17:28
 38/39 A kérdező kommentje:
Már miért ne kívánhatna meg valaki egy csokit. Ez hülyeség.
2022. aug. 29. 07:13
 39/39 anonim ***** válasza:
28%
36-os vagyok,olyan szinten voltam csokifüggő az IR diagnózisa előtt,hogy nem csoda,hogy megkívánom és nem tudom abbahagyni. Az a csoda,hogy egyik napról a másikra le tudtam állni vele,amikor kellett. Persze nagy volt a tét,ahogy a kérdező is írja,az ember sokmindenre képes,ha gyereket akar.
2022. aug. 29. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!