Hogyan kellett volna megoldani? Hogy csináljátok vendégségben?
Nekem nem lesz mentális bajom tőle, nem olyan fajta vagyok. Megedződtem. Nem egy gyenge idegzetű egyén vagyok.
Mindenkinek magában kell ezt lerendezni, az vallom végső soron hogy segíts magadon az isten is úgy segít.
Tudod eldöntöd és kész.
30
És már ne írkálj ide, firkáltál már eleget, hagyd hogy olyanok írjanak akik még nem írtak és hátha tudnak hasznos dolgot mondani.
Vidd magaddal a kaját. Problem solved.
Egyébként a panír neked pont nem számít, max eszel zöldköretet mellé krumpli nélkül.
Aki meg a 160 gramm diétától vagy a csoporttól pszichológushoz kerül az akkor attól is ha a szél erősebben megfújja tavasszal. - te most PONTOSAN ugyanígy pánikolsz a nagy büdös semmin :D
Úristen, egy szelet hús, most mi lesz? Mi lenne? Nem cölis vagy, hogy egy szelet paníros hústól hetekre szétcs.szd a bélrendszeredet.
A kérdező nem azért van bepánikolva, mert babát szeretne, hanem azért, mert nem érti a szervezet működését alapszinten sem, és benyal egy elavult, tudományosan nem elismert, nem kutatott diétát szóról szóra.
36, egyébként ha neked jó lenne a diétád, akkor nem kívánnál meg csokit és főleg nem kéne következő, meg következő, ha mégis megeszel egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!