Hogyan kellett volna megoldani? Hogy csináljátok vendégségben?
Ir esetén sem a panír fehér lisztjén múlik a dolog. Szeletenként kb 5 grammról beszelünk.
Vendégségben kiválasztom mindig a legjobb lehetőséget. Valami fehérjeforrást, a rántott hús megteszi. Köretet nem írtál, de ha van párolt zöldség az pont elég. Vagy rizs, vagy krumpli.
Minden a mérteken múlik. Pontosan tudod hogy neked miből mennyi egy adag. Veszel abból amit eszel, megfelelő mértékben
1. Eszed, amit lehet és amennyit lehet.
2. Ha olyan a helyzet, igen, viszel magaddal. Simán meg lehet AKÁRKINEK mondani, hogy eü okokból kell szigorú diétát tartanod, ezért viszel saját ételt. Ezen nem sértődhet meg senki.
1
De sajnos a fehérliszten is múlik és a rizsen is. Krumpli tiltó lista, rizs csak basmati.
Az a baj, hogy nem akarom elkezdeni, hogy jaj ennyitől nem lesz bajom stb… mert ugye itt szigorú szabályok vannak. Ha ezeket megeszem utána úgy megdobja a cukrom hogy kívánok mindent, és ember legyen a talpàn aki ellenáll. És ugye tartom ir esetén azt is hogy vacsora 40 gramm lassú ch. Babát szeretnék azért ilyen fontos ez nekem.
Szerintem is inkább az lesz, hogy viszek ételt és akkor nem járok így.
Ha a testvéredről van szó, és valóban jó a kapcsolat, nem értem a problémát...
Figyelj Manci, kőkeményen kell grammoznom a szenhidrátot, ezeket ehetem, kérlek vegyétek figyelembe a menü tervezésénél.
3
Ez nem vita téma hogy 160 grammos diétát csinálok vagy. Ezt javasolta az orvosom.
Az a kérdés hogy vigyek kaját vendégségbe vagy ne?
Szerintem jó viszony esetén a testvéred nem fog ezen megsértődni, vidd magaddal az ételt, ha neked az kevésbé stresszes.
Édesapám cukorbeteg volt, ő nem vitt vendégségbe ételt, de mindenki megértette, hogy időre kell ennie, nem ehet bármit és nem ihat bármit. Sosem volt ebből sértődés. Szerintem esetedben sem lesz.
5
Nem akarok másokat terhelni azzal hogy nekem máshogy készült kaja kell. Tudták mi a bajom és nem beszélték át velem, pedig kérdeztem milyen kaja lesz. szóval ha ők nem nyitottak akkor nem akarok erőszakoskodni. Inkább viszek.
A másik rokonom pl előre megkérdezte mit ehetek, édesítővel csinálták a salátàkat, vettek cukormentes üdítőt, cukormentes sütit. Erre nem számitottam.
Nem történik semmi, ha a 160g szénhidrátot egyszer túlléped, gondolom nem minden nap jársz vendégségbe. Nincs semmi tiltó listán, ésszel kell enni, és nagyon nem a tk panír számít.
Ha a rántott hús köretét kihagyod, és csak savanyúságot eszel, már bőven beleférsz a keretedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!