Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Negatív kalóriás ételek?

Negatív kalóriás ételek?

Figyelt kérdés

Olvastam ezekről a negatív kalóriás ételekről (pl. uborka, zeller, brokkoli, alma) amik elvileg kevesebb energiát adnak mint amennyit felhasznál a szervezet az emésztéséhez.

Most akkor ezt úgy kell elképzelni hogy ha valaki csak ezeket eszi, semmi más, akkor éhen tud halni, bármennyire is degeszre eszi magát?

2022. jún. 7. 19:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
6-os: nem volt semmi "negatív kalóriás", hanem egyszerüen túl kevés kalóriát vittél be! A negatív kalória az LENNE, hogy megeszed az adott élelmiszert és kevesebb kalória lesz benned, mint elötte, olyan hatása lenne, mintha éppen kihánytál volna valamennyi kaját.
2022. jún. 8. 07:56
 12/14 anonim ***** válasza:

10, Igen, köszi, azért ez elég nyilvánvaló... elméletekről beszélgetünk, ahogy a kérdező is elméletben dobta be, ha valaki csak azt enné.

De a válaszom szempontjából teljesen irreleváns, ha csak egy-két kiló kígyóubit tolna be naponta, akkor se köszönné meg az epéje.

(Értelemszerűen MÉG MINDIG csak a példa kedvéért...)

2022. jún. 8. 08:07
 13/14 anonim válasza:
35%

11-es, nekem úgy volt negatív, hogy mellette szétedzettem magam (jégsaláta és kígyóuborka mellett).

Szóval jelentős kalória deficitben voltam, így kerültem kórházba fél év után, 43 kilóval (73-ról.)

Szóval ez így "működött", csak túlműködött, nyilván a kb. vízzel azonos kalóriaértékű kaja is vastagon benne volt.

De látom a sok idiótának nullára kellett pontozni, gyk. színvonal.

2022. jún. 8. 09:20
 14/14 anonim ***** válasza:
73%

De akkor nem negatív kalóriás ételeket ettél, te idióta, hanem negatív volt a kalóriamérleged, magyarul deficitben voltál 🤦‍♀️

ez lenne minden értelmes diéta alapja, csak te koplaltál, ahelyett hogy értelmesen csináltad volna.

És még te hülyézed le a többieket...

2022. jún. 11. 09:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!