Miert nem fogyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, mar huzamosabb ideje (honapok) odafigyelek a kajara abbol a szempontbol hogy cukrot feher lisztet likvidaltam. A joido bealltaval pedig mar rendszeresen mozgok is vagy youtube torna (500@cal iger 30-60perces edzesek,izzasztoak) illetve hosszabbtavon atlag kozepes tempoval gorkorizok.( 7-8kilomtert) ha tehetem mindennap de egy heten ha nincs eso min 3-4x.

Egy napi etkezesem ugy nez ki, hogy puffasztott rizs szelet vagy szendvics ek paprikaval, vagy melegszendvics kremmel meglenem egy felszelet sajttal ebbol eszek 2db-ot

Egy pohar innivalo atlagban pezsegtetek valami vitaminos pezsgotablettat..

Egy banan, ebedre vagy rizs +husi vagy szinten pufirizses valami, csak hurka kis adag krumplisalataval.

Vacsira szinten pufirizs zabkasa de sokszor ma rnem is igazan vagyok ehes.

Napkozben megiszok egy pohar (3dl) cukros uditot esetleg de ez tenyleg maximum mert felujitunk, es ha nem zeros vackot iszok akkor iszok a nagy melegben egy pohar limonades uditot vagy gyumolcslevet.

Egy honapban egyszer probalok enni mekit vagy tarsait, es ehhez is tartom magam.

170 centi vagyok es 75 kilo huzamosabb ideje.

Egy kilo nem akar lemenni.

3-4 honapja tartom ezt…

2022. máj. 11. 09:08
1 2
 1/17 anonim válasza:
0%

Én ma egy vegyes zöldségekből álló, préselt salátalé turmixot ebédeltem, munka után meg egyből menni fogok a konditerembe edzeni, aminek a befejezése egy fél órás futás lesz a futópadon. A vacsorám pedig egy cukormentes fehérje turmix lesz, amibe egy kis zab lesz keverve.

Holnap és holnapután is ez lesz, és majd hétvégén lesz valami "normális" étel.

Na így lehet fogyni. :'D

A cukros üdítőt meg a meki féle trash ételeket pedig el kéne teljesen felejteni, nem pedig még néha visszacsábulni hozzájuk. Persze nem rossz az étrended és az életmódod, messze nem egészségtelen, de emberfüggő, hogy ki, hogyan tud fogyni.

2022. máj. 11. 14:03
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem számolsz kalóriát, hogyan akarsz fogyni?

Plusz: 500 kalória fél órás videós ugribugrira rohadtul túlbecsült.

2022. máj. 11. 14:27
 3/17 anonim ***** válasza:
43%

Ez az étrend sok sebből vérzik. A hurkát pl felejtsd el, csak zsír meg rizs, mellé még a krumplisaláta egy adag szénhidrát, semmi értelme.

Töltsd le a kalóriabázist, kezdj el számolni. Pufirizst felejtsd el, gyorsan felszívódó CH, se normális íze, se normális állaga. Helyette purpur kenyér vagy tk kenyér. Több fehérje kellene. Reggelire én pl fehérjeport keverek zabpehelybe vagy natúr joghurtba, esetleg chiamag pudingba. Az ebédem mindig három részből épül fel: vmi fehérjeforrás (hús, hal), egy jó nagy adag zöldség (nem feltétlenül zöldsaláta, de az minden mellé van, karfiol, brokkoli, savanyúságok), és egy kisebb adag lassan felszívódó CH (jázmin rizs, bulgur, tk tortilla), és ha olyan a kaja, akkor valami szósz (mustár, tartár, sajtszósz, nem sok). Ezeket kombinálom úgy, hogy kb 500-600 kcal legyen.

2022. máj. 11. 15:08
 4/17 anonim ***** válasza:
59%

Először is.

Fogyni csak is akkor lehet ha tudod mi az a kalóriadeficit.

Van sok oldal annak meghatározására, hogy mennyi kalóriát vihetsz be úgy, hogy nem léped túl a kalória keretet.

A Miki egy hónapban egyszer sem fér bele egy diétába, ahogy a hurka és a cukros üdítő sem.

2022. máj. 11. 18:23
 5/17 anonim ***** válasza:
Hat azert van itt ch meg zsir boven bar grammot nem irtal igy passz
2022. máj. 13. 14:45
 6/17 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat mind eki ek ment a zold kez, a hurka egy heten max 1 fordul elo, ami kimaradt az a csirke gyros rizzsel es salival ami gyakori talan heti 2x is eszem ebedre.

Ma pl igy nezett ki a kajam, es ez altalanos is szokott lenni heti 2-3 nap

176

3 darab (39 g) Detki cukormentes Cookies csokidarabos kakaós

ZS:9

SZ:24

F:3

82

42 Ft3 szelet (21 g) Brown Rice Cakes with amaranth & buckwheat

ZS:1

SZ:17

F:2

109

50 g Globus Hamburger melegszendvicskrém

SZ:3

F:4

211

229 Ft1 adag (180 g) Dr Oetker Vitalis Zabkása banános

ZS:4

SZ:36

F:6

125

2 szelet (50 g) S-Budget toast sajt

SZ:3

F:9

Esetleg egy kis konnyu es finom joghurtot eszek meg vagy egy jogobella ivojoghurtot … napkozben banan, vagy eper..

Egy heten egyszer feherjebe szort zabpelyher is eszek de ez egy heten egyszer reggelire fordul elo

2022. máj. 13. 23:04
 7/17 A kérdező kommentje:

A csirke gyros tal lemaradt rizzsel a mai napombol.. nem masolja be ezzel is szintugyanugy nem tartok 1200 kalorianal… ugzh tenyleg

Nem

Ertem.. a folyadekom 7dl potyis limonade volt, 0.5l bubis asvanyviz, 2 dl 100% narancsle

2022. máj. 13. 23:06
 8/17 anonim ***** válasza:

Egy csirke gyrostál rizzsel kb 800 kcal. Nem ismerem a potyis limonádét, de a narancslével kb lehet 300 kcal legalább.

Ez nem lesz 1200, és valódi étel alig van benne. Sok cukros szar, egész napos nassolás. A melegszendvicskrémet mire kented amúgy?

2022. máj. 14. 00:48
 9/17 anonim ***** válasza:
Egyszer eszel sima zabot mondjuk kokusztejjel feherjeporral gyumolcsokkel ok. A tobbi kajanak viszont inkabb husbol, tojasbol, halbol, huvelyesekbol, zoldsegbol, rizsbol, rizstesztabol, bulgurbol meg hasonlokbol kene allnia. Plusz sok viz. Ha e melle jol edzel bomba leszel 🤷
2022. máj. 14. 01:24
 10/17 anonim ***** válasza:
Ez rohadtul nem 1200. Gyros tál, csokis keksz, melegszendvicskrém?? Wow.
2022. máj. 14. 07:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!