Ki miket eszik dieta alatt?
Aki tud hatasosan dietazni…… azokhoz szol a kerdesem :)
Mit esztek egy normal dieta alatt, ha nincs idotok mozogni?
Illetve mire
Kell digyelni? Kaloria?
Ezért lehet meg leszek kövezve (sokan támadják), de nekem bevált a keto diéta. Ennek a diétának a lényege hogy minimalizálod a szénhidrátot és elhagyod a cukrot. Lenmaglisztből szoktam zsömlét sütni, ezzel helyettesítem a kenyeret, semmilyen más tésztafélét nem fogyasztok. Hús és alacsony szénhidrát tartalmú zöldségek. Sosem vagyok éhes. Édesség is belefér. Szoktam 90%-os kakaótartalmú csokit venni, vagy (szűkösen belefér) túróból valamilyen sütit csinálni.
Sokan támadják a ketot, mert hát "a testedneknek kell a szénhidrát!!!!".
Nem rábeszélni akarlak, csak a kérdésre válaszoltam.
Nézz utána, nekem bevált.
Egy héten 3-4 alkalommal szoktam egy negyed órát intenzíven tornázni, így kombinálva a diétával heti 1 kiló simán lemegy. Február végén kezdtem bele és 6 kilótól már megszabadultam.
Utolsó, szerinted aki azt hiszi, hogy a sajtos tészta meg a krumpli fogyókúrás, a hús meg nem az, az be fogja tudni tartani a ketot?
Össze sem tud magának állítani egy étrendet, kalóriáról sincs fogalma, nemhogy makrókról.
A keto a legszigorúbb számolós diéta, mellesleg okosan kell csinálni, ha egészséges kereten belül akarod tolni, a kérdező tudása messze van ettől a szinttől.
22! megkövetlek :)
Nem olvastam el figyelmesen az előzményeket, ez a "Grizgaluska leves, paprikás krumpli, sajtos tészta" vonal kimaradt.
Ha ezt olvastam volna, akkor inkább kussolok XD
"Mi az az etel amit 3 orankent ehetek, deltol 18 oraig, megis 1000kcAl alatt maradok?"
Pl. ilyen étel a sárgarépa.
"...ha nincs idotok mozogni?"
Mozogni mindig van idő. Ha nem szeretsz vagy nem akarsz, akkor persze nincs.
"Egyebkent vega vagyok"
Ebből is következik a problémád, a hús/zsír helyett szénhidrátot eszel, hiszen valamit kell, és az persze hízlal, plusz egészségtelen is.
"Grizgaluska leves, paprikas keumpli, sajtos teszta…stb
Leginkabb leves, teszta, krumpli, ezeket szeretem nagyon, de sokszor ramjon az ehseg roham"
Pont emiatt hízol. A túl sok szénhidrát. Az éhségromham (lásd cukoréhség) is jól mutatja. Ez már a cukorbetegség előszobája. Ha így folytatod, rossz vége lesz...
Paleo étrend segítene neked.
Vega étrenddel is nagyon jól lehet fogyni, ha a kérdező hajlandó lenne számolni, mennyit eszik.
Nyilvan hatalmas adag sajtos tészta nem fér bele (átlag magyar adag sem), de rengeteg minddnt lehet enni, vegáként én zöldségen, gyümölcsön, hüvelyeseken, főzeléken, sajtok, joghurtok, túró, olajos magvak, ezeken élek.
Vegaként sem csak a sültkrumpli-sajtostészta-rántottsajt szentháromság létezik.
1700-zal, mezőgazdaságban biztosan nem híztál el.
Én diétázok - gluténmentes diétát, és mellette napi 1600 minimumot megeszek sport nélkül, különben fázok, gyenge vagyok, szédelgek.
És nem, nem hízok, sőt, most megint sikerült sajnos fogynom 1,5 kg-t, pedig tartom a diétát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!