Szabad a 16/8-ast és azt a böjtölést, mikor az ember a hét 2 bármely egymást nem követő napján nem eszik,egyesíteni? Tehát hogy betartom minden nap a 16/8-as böjtöt, viszont a hét kettő egymást nem követő napján nem eszem semmit.
Figyelt kérdés
2021. szept. 15. 11:04
1/8 anonim válasza:
Igen....1-2 nap böjt hetente nagyon hasznos tud lenni...a másik akkor hasznos, ha nem csap át túlevésbe...szerintem a céltól is függ, hogy van-e értelme ezeket együtt végezni.
2/8 anonim válasza:
Szerintem bármit lehet, ami neked megfelelő és közben rendesen eszel (tehát nem szenved semmiben hiányt a szervezeted). Bár én egyrészt ilyesmit nem bírnék, mert megőrülnék, másrészt nehezen elképzelhető, hogy valóban nem szenvednél hiányt semmiben, de ha neked tetszik és hosszú távon nem leszel beteg, csináld.
5/8 anonim válasza:
A böjtnek megvannak a maga előnyei de egy deka publikáció nincs arról, hogy jobb mint egy jól megszervezett napi 3 étkezés.
Ezeket alapból időszakosan érdemes tolni nem állandóan. Én nem javasolnám de azért sok sikert.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, végül maradtam a hagyományos 16/8-nál.
2022. dec. 3. 11:13
7/8 anonim válasza:
Akkor kitarto vagy, ugyes.:)
Mik a tapasztalataid?
8/8 A kérdező kommentje:
Eleinte kissé furcsa volt, de semmi vészes. Nem változtak sokkal az étkezések, a reggelit amúgy is sűrűn kihagytam. Inkább a késő esti evésről volt nehéz leszokni, mert általában 9-10 fele (vagy később) volt időm leülni vacsorázni, de végülis alkalmazkodtam. :)
2022. dec. 3. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!