Van hatásos módszer a fogyást követő megnyúlt bőröm eltüntetésére?
Szerintem nem létezik semmi a szikén kivül,de én a helyedben megpróbálnám TB alapon intézni a dolgot hátha sikerül.Ez nem csak esztétika,ez már nagyon zavaró lehet.Ha a hermafroditáknak segitettek az átoperálásnál,neked is megér egy próbát.
Sok sikert kivánok!Ja és gratulálok a fogyáshoz biztos nagy akaraterő kellett hozzá!
A mozgást folytasd tovább de inkább célzottan azokra a területekre ahol megynyúlt(az uszás is nagyon ajánlott ilyenkor). Igyál rengetegek(vizet, gyógyteát!!!) plusz gyümölcs-zöldség(ez nagyons ok mindenre jó:P) Masszírozd zuhanyzás közben(már vannak direkt erre való masszírozók) és dörzskesztyűvel dörzsöld. Használj Bőrfeszesítő testápolókat. ÉS vannak olyan kozmetikák ahol van direkt erre a problémára való masszázs.
Ezek jó módszerek, nekem is meg volt nyúlva a bőröm és nagyons okat javított rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!