Ki miket eszik dieta alatt?
Aki tud hatasosan dietazni…… azokhoz szol a kerdesem :)
Mit esztek egy normal dieta alatt, ha nincs idotok mozogni?
Illetve mire
Kell digyelni? Kaloria?
Kalóriára kell figyelni. Súly, magasság, napi kalóriaszükséglet alapján kell belőni egy értéket amihez tartani kell magadat.
Cukros üdítőket teljesen el kell hagyni, nagyon sok felesleges kalóriát lehet általuk bevinni a szervezetbe. Ha megiszol 1 liter üdítőt az 300-400 kalória. Helyette víz vagy kalóriamentes (100ml/1 kcal) ízes vizet javaslok.
Tejet is mértékkel kell fogyasztani, a napi 1 kávéról nem is muszáj lemondani ha kávézol, csak bele kell számolni a napi bevitelbe.
Pékáruk mennyiségét csökkenteni kell és áttérni teljes kiőrlésűre. Én rántottát szoktam enni reggelire, mellé mehet akár zöldség, kis sonka is. Én mozzarellát szoktam még sokat enni, fehérje miatt jó.
Rizs helyett bulgurt ajánlok. Finom is és lassan felszívódó szénhidrát, tehát kevesebb is elég belőle mint rizsből.
Kalóriára kell figyelni, de nem ilyen barom koplalás módon.
Alapnyagcsere alá nem megyünk.
1500 kalória nagy a minimum.
Töltsd le a kalóriabázist, sokat segít.
Olyan nincs, hogy nincs időm mozogni. Munka után ( heti 5 nap) edzés van és kész.
Én a magam részéről lowcarb diétán élek. ( Most már több mint 3 éve). natúr húsokat, rengeteg zöldséget, tojást, olajos magvakat, tejtermékeket, húskészítményeket ( felvágottak, sonka, kolbász, szalonna ) eszem, + szénhidrátcsökkentett kenyeret-tésztát kisebb mennyiségben, diabetikus és szénhidrátcsökkentett édességeket. És havi 1 csalónap.
Kalóriákkal nem foglalkozom. Szénhidrátszegényen eszem, mert nekem így jó, és így érzem jól magam. Eleinte grammra pontosan néztem, de erre már rég nincs szükség. Kialakult étrendem, szokásaim vannak amivel összességében szénhidrátszegény étrendet tartok és ennyi. Nekem már ez az életmódom.
Elhízott voltam és beteg, ezért vàgtam bele. Lefogytam, pár hónapja már súlyt tartok.
Nincs idom edzoterembe jarni!
Reggel 7tol este 7ig dolgozom mezogazdasagban! Se idom se energiam
Egyebkent vega vagyok, 1700 kcal korul mozgott a napi kajam, megis elhiztam MOZGAS MELLETT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!