Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ki miket eszik dieta alatt?

Ki miket eszik dieta alatt?

Figyelt kérdés

Aki tud hatasosan dietazni…… azokhoz szol a kerdesem :)

Mit esztek egy normal dieta alatt, ha nincs idotok mozogni?

Illetve mire

Kell digyelni? Kaloria?

#Errend
2022. ápr. 9. 15:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
72%

Kalóriára kell figyelni. Súly, magasság, napi kalóriaszükséglet alapján kell belőni egy értéket amihez tartani kell magadat.

Cukros üdítőket teljesen el kell hagyni, nagyon sok felesleges kalóriát lehet általuk bevinni a szervezetbe. Ha megiszol 1 liter üdítőt az 300-400 kalória. Helyette víz vagy kalóriamentes (100ml/1 kcal) ízes vizet javaslok.

Tejet is mértékkel kell fogyasztani, a napi 1 kávéról nem is muszáj lemondani ha kávézol, csak bele kell számolni a napi bevitelbe.

Pékáruk mennyiségét csökkenteni kell és áttérni teljes kiőrlésűre. Én rántottát szoktam enni reggelire, mellé mehet akár zöldség, kis sonka is. Én mozzarellát szoktam még sokat enni, fehérje miatt jó.

Rizs helyett bulgurt ajánlok. Finom is és lassan felszívódó szénhidrát, tehát kevesebb is elég belőle mint rizsből.

2022. ápr. 9. 15:49
 2/28 A kérdező kommentje:
Mi az az etel amit 3 orankent ehetek, deltol 18 oraig, megis 1000kcAl alatt maradok?
2022. ápr. 9. 17:25
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most rögtön felejtsd el. Én fogytam 45 kgt, tudok tanácsot adni, de nem éheztetős diétához, hanem normális életmódváltáshoz. Ne akarj 1000 kalória alatt maradni, ahogy déltől csak hatig enni is hülyeség. Vagyis a fogyás szempontjából annak nincs haszna, ha csak 6 órán keresztül eszik az ember.
2022. ápr. 9. 17:38
 4/28 anonim ***** válasza:
67%

Kalóriára kell figyelni, de nem ilyen barom koplalás módon.

Alapnyagcsere alá nem megyünk.

2022. ápr. 9. 17:51
 5/28 anonim ***** válasza:
85%

1500 kalória nagy a minimum.

Töltsd le a kalóriabázist, sokat segít.

2022. ápr. 9. 19:05
 6/28 anonim ***** válasza:
87%
Mindent a kalória keretemen belül
2022. ápr. 9. 20:16
 7/28 anonim ***** válasza:
72%

Olyan nincs, hogy nincs időm mozogni. Munka után ( heti 5 nap) edzés van és kész.

Én a magam részéről lowcarb diétán élek. ( Most már több mint 3 éve). natúr húsokat, rengeteg zöldséget, tojást, olajos magvakat, tejtermékeket, húskészítményeket ( felvágottak, sonka, kolbász, szalonna ) eszem, + szénhidrátcsökkentett kenyeret-tésztát kisebb mennyiségben, diabetikus és szénhidrátcsökkentett édességeket. És havi 1 csalónap.

Kalóriákkal nem foglalkozom. Szénhidrátszegényen eszem, mert nekem így jó, és így érzem jól magam. Eleinte grammra pontosan néztem, de erre már rég nincs szükség. Kialakult étrendem, szokásaim vannak amivel összességében szénhidrátszegény étrendet tartok és ennyi. Nekem már ez az életmódom.

Elhízott voltam és beteg, ezért vàgtam bele. Lefogytam, pár hónapja már súlyt tartok.

2022. ápr. 9. 20:57
 8/28 A kérdező kommentje:

Nincs idom edzoterembe jarni!

Reggel 7tol este 7ig dolgozom mezogazdasagban! Se idom se energiam

Egyebkent vega vagyok, 1700 kcal korul mozgott a napi kajam, megis elhiztam MOZGAS MELLETT!

2022. ápr. 9. 21:43
 9/28 anonim ***** válasza:
71%
Ezt nehezen hisszük el...
2022. ápr. 9. 21:46
 10/28 A kérdező kommentje:
Mit nem hiszel el? Nem ertelek….
2022. ápr. 9. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!