Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Diéta alatt ki milyen szalámit...

Diéta alatt ki milyen szalámit eszik?

Figyelt kérdés

Kalóriát számolok, eddig csirke és pulykamell sonkt ettem magában, de nagyon unom. Olyan jó lenne pl sajtos violát enni vagy vmi hasonlot.

Ti miket esztek?

2017. ápr. 17. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Igazabol szerintem mindegy milyet eszel amig mertekkel fogyasztod.En zalai felvagottat,turistat,Snack csemege kolbaszt teszek a szenyámba.
2017. ápr. 17. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Számolj.

1 szelet parizer ér e többet, vagy egy szelet téliszalámi?

A látszat azt mutatja, hogy a parizer olcsóbb.

Csak az átverés az, hogy az olcsóbb a drágább.

Mert p-ből naponta 3X kell egy szeletet megenni, és már eleve drágább, mint az egy szelet téliszalámi, amivel egész nap kihúzom.

Míg a parizert 3X kell megenni, mert tápértéke pocsék.

Akkor melyik a drágább?

A nagymértékben vízből álló parizer, vagy a tömény téli szali, amiből egy szelettel kihúzol egy napot?

Gondolkodj.

A parizer olcsóbb, és sz. se ér.

2017. ápr. 17. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Én sonkát ettem 2 szelet toast tk kenyérrel és sok sok zöldséggel. (reggeliként)
2017. ápr. 17. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A magában elég rossz ötlet,mert a fehérje megemésztése miatt kell mellé legalább annyi rost is,vagyis zöldség.

amúgy meg a felvágott azért rossz ötlet,mert tele van térfogat dúsítóval,szójával.

de ha elolvasod az összetételt ott lesz,hogy 40-60%ban tartalmaz csak húst,szóval nem igazán való diétába semmilyen felvágott,csak végszükség esetén.

2017. ápr. 18. 00:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem eszem szalámit mert vega vagyok, viszont mikor nem voltam és fogyóztam mindegy volt a fajta, csak a kalóriát számoltam bele a keretbe és ettem. Egyél te is amit megkívánsz és számítsd bele. Ha egyszer egy héten felborítod a zsír-fehérje-ch arányt akkor se történik semmi:)
2017. ápr. 22. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!