Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 1400 kalória elég a fogyáshoz...

1400 kalória elég a fogyáshoz ha 169/86kg vagyok? Edzek is mellette heti 3x edzőterembe

Figyelt kérdés
20/l

2022. ápr. 5. 19:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

10-es valahogy úgy működik ez mint egy válság.

Nem pörög a gazdaság, vagyis a szervezet kb csak a minimum életfunkciók mennek, így kevesebb kaja is hízlalhat. NIncs széklet vagy csak ritkán hetente két hetente, leépül az izomzat, így már annaka fenntartásához se kell annyi kalória stb.

2022. ápr. 6. 19:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Nézz meg egy kalóriakalkulátort. Ha ülő életmódod van és a kondiban csak lityi-lötyi edzés lehet elég. Ha aktív vagy és normális az edzés akkor lehet kevés. Mindenképp nézz kalkulátort, két hétig próbáld meg amit ajánl. Ha túl sokat vagy túl keveset fogysz, csökkentsd vagy növeld a kalóriabevitelt.
2022. ápr. 7. 06:07
 13/13 anonim ***** válasza:

A súlytartó kalóriád lehet olyan 2200 körül. Ha megcélzol egy napi 3-400 kalóriás deficitet, 1800-1900 körül már fogyni fogsz, de ezt ki kell tapasztalni, ha intenzív az edzés és heti 3-szor tényleg odateszed magad időben és intenzitásban is, még kevés is lehet.

Én heti 5 edzés és 1-2 kardió mellett 2200 körüli kalóriával fogyok, tőled magasságra is és súlyra is kisebb vagyok. A buta kalkulátorok és a még butább itteni kommentek alapján emlékszem hogy anno 1450 kalóriára lőttem be a napi keretemet, és csodálkoztam, hogy minden bajom van, állandóan éhes és ideges voltam, kimerült, rosszkedvű, nem élveztem az edzést, mert nem bírtam, és hetente-kéthetente ramjött egy olyan zabaroham, hogy csak na. Fokozatosan emeltem a kalóriát, és ez a 2200 ez a tökéletes mennyiség nekem, amivel még fogyok, amivel egészséges, energikus, fitt, jókedvű vagyok.

Igazából ha nem csak fogyni akarsz, hanem jól kinézni, egy egészséges, formás, sportos testet szeretnél, akkor annyit egyél, amennyit csak tudsz, úgy, hogy még fogysz mellette. Ennyi a nagy titok.

2022. ápr. 10. 09:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!