Fogyni szeretnék, ezek alapján sikeres lehetek?
Nem eszek tésztát és kenyeret. A kalóriát próbálom 1500-2000 között tartani.
Elkezdek edzeni ami a következőt takarja:
Napi szinten szobabicikli.
Edzés két darab egykezes és egy darab kétkezes súlyzóval.
Nem én írtam a 2600 kalóriát, de egyetértek vele. Nem kell ehhez hiteles cikk, csak egy kis józan paraszti ész.
Mitől híztál 100+ kilóra? Biztos nem attól, hogy napi 2000 kalóriát ettél. Ez esetben még oké lenne a napi beviteledet 1600-1700 körülire csökkenteni.
Magas fizikai aktivitás, sok sport mellett 165/65 kiinduló súllyal én fogytam le és formásodtam szépen, napi 2000-2200 kalória mellett.
Az 1500 kalória pici gyerekeknek, vagy ülő életmódot folytató, nulla mozgású, kis termetű nőknek alkalmas. Neked nem. Pont.
Te jó ég, most nézem, hogy 180 kiló vagy? Valami 110-130 körülire emlékeztem, azért is írtam a 100+ kilót.
Ez esetben sanszos, hogy még a 2600 kalória is kevés neked, főleg, hogy sportolsz, mozogsz is.
Leírtuk már neked, hogy az 1500 kevés.
Mit nem lehet ezen felfogni, idióta vagy?
180kilót fenntartani dupla annyi kalória, mint az én 60 kilómat. 1500zal en is fogyok. Miért olyan nehéz ez, könyörgöm.
Jó és 1500 al nem fogyok jobban mint 2500 al?
Mármint érted..
App szerint nekem 2300 kellene a fogyáshoz.
Csak azért mert am.elég lassan fogyok, hiába tartom a kalóriát stb.
Tehát nem ugranak le rólam hetente másfél.kilók.
Így is eltelt fél év és most vagyok 178.. (195 voltam mikor mérni tudtam magam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!