20 kg fogyás a cél. A leírtak alapján sikeres lesz?
Szia!
Jól hangzik minden, amit leírtál, csupán annyi tanácsot adnék, hogy a "szenny" ételek elhagyását inkább fokozatosan vezesd be, hiszen eddig a szervezeted ahhoz volt szokva és egy ekkora váltás, hatalmas megterhelést jelenthet. Amikor én egyik napról a másikra elhagytam teljesen a cukor fogyasztását, lépten nyomon rosszul lettem, leesett a vérnyomásom, hányingerem volt...
Valamint az is nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot vigyél a szervezetedbe! Napi legalább 2.5 liter vizet próbálj meg inni.
Ha a térdeddel problémák vannak, talán a biciklizés sem a legmegfelelőbb, bár ha eddig úgy érezted, nem jelentkezik fájdalom, végülis beválhat, de B tervnek az úszás sem rossz! :)
Heti fél kg fogyást tűzz ki célnak, az a legegészségesebb de ne csak a mérlegre hagyatkozz, szalaggal mérd magad, sokkal hatásosabban jelzi a változást, hiszen lehetséges, hogy egy héten belül leadsz egy csomót zsírból, de közben izmosodsz is.
Sok kitartást!
Majdnem jó, de ha komolyan gondolod akkor nagyon precíznek kell lenned a diéta és az étrended terén.
Amit írtál azok jók, de a sovány sonkát én nem vállalnám be, még akkor sem ha "sovány".
És ezt a gyümölcscentrifugás dolgot is mellőzd, hiszen rengeteg cukor van a gyümölcsökben amit az emberek 80-90%-a nem tud, a répát is mellőzd.
Bicajozni nem kell mindennap, elég heti 3-4* is 1 órát, csak egyenletes tempóban végezd, és utána egy teljes étkezés kell.
Egyél 2-3 óránként , hogy ne ingadozzon a vércukrod.
:D
Teljes kiürlésű pékárú helyett inkább tojást reggelizz. Lehet valamivel egészségesebb a tk kenyér( bár én nem hiszem), de ugyanolyan hízlaló. Szóval fogyókúrába nem nagyon fér bele, max súlytartásba, de mire odakerülsz már nem is fogod annyira kívánni. A zsírtól meg ne félj, hidd el, attól nem hízol. Jó, ne tocsogjon a kaja a zsírban, de sokkal jobb ha pl igazi sonkát, kolbászt eszel, mint a bolti sovány sonkákat, ki tudja mi van abban(szója, cukor, tartósító, szinezék)? Húsokból is ehetsz nyugodtan bármilyet, nem muszáj csak csirke meg pulyamellett, mert egy idő után úgy megunod, hogy rá se bírsz nézni. Ehetsz combot is, disznót is(főleg ha házi), marhát is.
A bicikli nagyon jó:) Jó lesz az, csak ne add fel, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!