1500 caloria ferfikent keves? Skinnyfat testalkat, 22/F/171cm/70kg
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kerdesem az,hogy 1500 caloria (ebbol 140g feherje) keves lenne erosito edzes mellett? Skinnyfat testalkatom van,vagyis a vegtagjaim mar vekonyak,viszont a hasam also reszen zsir van. Neten utananeztem a dolgoknak es azt lattam,hogy minimalis deficitben kell lenni es magas feherjebevitel kell,erosito edzessel.
1700 kaloria korul van az,hogy se nem hizok es se nem fogyok,mig 2000 kaloriatol mar siman menne a tomegeles.
Velemeny? Vagy tul kevesnek tunik ez a kaloriamennyiseg?
22 ferfi
171 cm
70kg
2022. márc. 1. 21:46
11/12 anonim válasza:
68kgos 165 cmes nő vagyok, és én eszek edzés nélkül 1500at. Neked az szerintem kevés.
12/12 anonim válasza:
1500? 168 cm-s nőként éhen halnék, ha csak annyit ennék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!