1500 caloria ferfikent keves? Skinnyfat testalkat, 22/F/171cm/70kg
Sziasztok!
A kerdesem az,hogy 1500 caloria (ebbol 140g feherje) keves lenne erosito edzes mellett? Skinnyfat testalkatom van,vagyis a vegtagjaim mar vekonyak,viszont a hasam also reszen zsir van. Neten utananeztem a dolgoknak es azt lattam,hogy minimalis deficitben kell lenni es magas feherjebevitel kell,erosito edzessel.
1700 kaloria korul van az,hogy se nem hizok es se nem fogyok,mig 2000 kaloriatol mar siman menne a tomegeles.
Velemeny? Vagy tul kevesnek tunik ez a kaloriamennyiseg?
22 ferfi
171 cm
70kg
Na már megint kezded a baromságaidat, ducóbucó?
Már alig olvassa valaki ezt a fórumot, max a politikából páran átjárnak ide is trollkodni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__116..
Ez is ő. Most a gépkimaxolásra van rágerjedve.
nem tudom milyen ducobocorol van szo, illetve a csatolt kerdest sem en raktam fel,mivel ferfi vagyok..
nezegettem a skinnyfat kerdeseket itt,de nem talaltam hasonlot,ezert tettem fel
Azért vagy skinny fat mert nincs rajtad izom, ha nem eszel rendesen akkor nem is lesz, hiába kondizol, legyél inkább kalória pluszba és edz rendesen.
Amúgy meg edzés mellett 1500 kalória édes kevés.
Reggelire eszek meg kb 1200 kalóriát tömegelésnél,akkor a te 1500 kalóriád egész napra tömegelésnél szerinted mi?
Ha skinny fat vagy akkor neked "lassú" tömegelés kell azaz kissebb kalóriapluszban való tömegelés.
Ha szedsz fel izmot máris másképp lesz az összkép,de ez nem egyik napról a másikra fog menni.
Legyen jó szénhidrát forrás,fehérje,és zsír. A 140g fehérje jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!