3 darab halrudacskában (95gramm) olajban sütve hány kalória?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy rajta van a dobozon,de az nem csak a nyers állapotra vonatkozik?2022. febr. 7. 09:05
11/23 anonim válasza:
de minek akarsz mindekeppen olajozni?? tok felesleges
12/23 A kérdező kommentje:
De mostmar megettem ugyhogy mindegy felesleges azon gondolkodni hogy miben kellet volna sutnom. Szeretnem megtudni mennyit ettem kesz. Nem tudok visszamenni az idoben:)
2022. febr. 7. 12:15
13/23 anonim válasza:
amennyi rá van irva. amennyi olajat as panir fel tudott szivne, már felszivta az elősütés alatt.
14/23 A kérdező kommentje:
Tehat akkor az kcal ertek ami a dobozon van az sutessel egyutt 204? Mert akkor teljesen beleferek a napi keretembe
2022. febr. 7. 12:21
15/23 anonim válasza:
Olvashattad, hogy vki azt írta, hogy még többb lett az olaj utána, tehát gyakorlatilag kiengedett magából olajat a sütés során..
Én szoktam tepsiben sütni elősütött panírozott csirkecsíkokat, és ténylrg van úgy, hogy lesz alatta olaj a sütés után...
16/23 anonim válasza:
Ha egy evokanalat hozzászamolsz az jó lehet. Tuti hogy felsziv, azt nem szabad elhanyagolni
17/23 A kérdező kommentje:
Tehat akkor harom ek kell (ugye ahogy emlitettem hogy fejenkent.). Vagy eleg ugy az egeszre,mind haromra,csak egy evokanal?
2022. febr. 7. 14:01
18/23 anonim válasza:
Kérdező, most tényleg fél napig kattogsz azon, hogy 50-50 kcal ide vagy oda...???
19/23 anonim válasza:
17: KIZÁRT, hogy egy evők. olajat felszívjon három halrúd!
20/23 A kérdező kommentje:
Kizart? Hat oke,mert en mar harom evokanallal hozzaszamoltam :D
2022. febr. 7. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!