Kalória bázison mit kéne írjak?
Figyelt kérdés
Heti 5x edzek kondiba, súlyzós edzes + kardio. 1 órát szoktam lenni általában. Ezt így hova kéne sorolnom? Ülőmunkának, átlagos aktivitásnak, könnyű vagy nehéz fizikai munkának?2022. febr. 1. 14:49
1/8 anonim válasza:
Azt írd be amilyen a munkavégzésed, a sportolást pedig vidd fel tételként, miután megcsináltad őket.
2/8 A kérdező kommentje:
Úgy értve életmódom milyen. Nem dolgozok, tanuló vagyok
2022. febr. 1. 14:56
3/8 anonim válasza:
Ha amugy tanulovagy tehat szen kivul ulsz majdnem egesz nap akkor en a konnyu fizikai munkat avgy az atlagosat valasztanam. De inkabb keress masik szamlalot es utana allutsd be aszerint a kaloriabazist. Pl kaloriaguru szamlalojan sokkal jobban be tudod irni, kulon az ulomunkat kulon az aktivitas
4/8 anonim válasza:
Szerintem tanulóként ülőmunka a megfelelö
5/8 A kérdező kommentje:
#3 köszi
#4 heti 5x kondizok, az nem annyira ülőmunka :D
2022. febr. 1. 17:47
6/8 anonim válasza:
Kérdező, olvasd el újra az első hozzászólást. A sportot külön kell felvezetni.
7/8 anonim válasza:
Ha nem dolgozol csak suli akkor ulomunka.. az edzes nem ide tartozik az plusz tetel
8/8 A kérdező kommentje:
Ja értem, köszi srácok
2022. febr. 2. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!