Egy gyros csak hússal hány kalória?
Hát ennyi infó alapján írhatnánk bármit :D
Gyros mi? Tál, pita, tortillában? Mi az hogy csak hússal? Tehát nem volt benne se zöldség, se öntet, semmi? Milyen hús? Étolajban volt sütve?
Ezer kérdést fellehetne tenni, akkor se lehetne megmondani, hogy hány kalória.
Ha ilyen saccperkábé kéne, akkor azt mondanám 400-500kcal.
hát igen, én is csak saccolom
Pitában volt amúgy, és sok volt benne a hús. Öntet nem volt rajta, se zöldség.
Én 700-800 kalóriára gondoltam, ez mennyire reális?
attól is függ, hogy milyen hús
ha mondjuk egy pita az 300 kcal és 8-10 deka körüli, bele a 30 deka hús az plusz 360 gramm, nyersen fél kiló, tehát 600 kalória (ha a hús csirkemell és semennyi plusz olajat nem adtak hozzá és ha tényleg 40 deka volt)
látod? túl sok a 'ha'
inkább ne számold ki, hanem egyél midnent ugyanúgy ahogy eddig és figyelj továbbra is minden másra
7: nem tudja, de nyilván azt tudja, hogy egy hambizsemle hány gramm, a húspogácsa hány gramm és fele-fele arányban marha : disznó , vagy csak marha, vagy csak disznó, azt is tudja, hogy milyen mustárt, milyen ketchupot, milyen majonézt rak bele, ezeknek a hátoldalán mind le van írva a kcal, így aztán ha ezeket megkérdezi az ember ott helyben, akkor utána - ha nagyon érdekli, mondjuk szerintem nettó felesleges - akkor be tud menni egy nagy üzletbe (mondjuk Tesco, Interspar, hipermarketek) és ott a cimkéről kényelmesen leolvas mindent.
Ha érdekli.
Persze ez teljesen felesleges kör.
Én ha ilyen helyen vagyok kénytelen étkezni (nem sokszor, egy évben 2-3 alkalom), akkor mindig elengedem az ilyen számolgatást, mert halál felesleges, úgyis azt kapom, amit adnak - szvsz. úgysincs más választásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!