Hogyan maradjak kalóriadeficitben?
170 cm/75 kg vagyok, nem szoktam számolni a kalóriákat de leírom mit eszek egy nap
Reggeli: teljes kiőrlésű müzli tejjel
Suliban: két szendvics amit fentebb leírtam illetve csinálok zabkását vagy francia salátát, néha levest viszek( 2 dl befőttesüvegben) szóval a szendvicsen kívül eléggé változó kajákat viszek de figyelek arra, hogy egészségesek legyenek.
Vacsora: 16:30 körül szoktunk itthon ebédelni én ezt már vacsorának számítom mert annyira jól lakok, hogy este már nem eszek. Leves+főétel szokott lenni a vacsora.
Azért vagy éhes mert ez a 75 kilódhoz nagyon kevés. Muszáj lenne 3-5 napig kiszámolni a pontos jaloriákat hogy rájöjj, mi az amit többnek hiszel de kevesebb.
Azt sem értem hogy este 5kor eszel utoljára, nyilván éhes vagy. Ami biztos beválik ha teszel a szendvicsek mellé is zöldséget (nem jegsaláta hanem spenot, parika, paradicskm, brokkoli srb)
No meg honnan tudod hogy túlléped a kereted, ha nem méred? Nekem ez így nagyon fura és összevissza van
Csirkemell, tojás, pirítós, saláta öntettel, hagyd a cukros dolgokat, műzlit, a tejet is!
Én menüm míg diétáztam:ébredés után 2 nagy bögre víz(alap).
Reggeli: pirítós(teljes kiőrlésű), tojás, kávé.
Tízórai: natúr joghurt, vagy kefír, gyümölcs(kivéve banán)
Ebéd: csirkemell(sütve, grillezve, főzve, ahogy jólesik), saláta kapros szósszal.
Délután csümölcs, vagy semmi. Én kávézom.
Vacsora: Saláta, virsli, vagy csirkemell
Ezt 3 hétig tartottam szigorúan, addig lement 6 kiló.
Napi 2-3 liter viz az kell, mindenféle soványhús(sütve,főzve, grillezve), párolt, vagy grillezett zöldségek, kerüld a krumplit, tésztát, péksütit ameddig tart a diéta. Utána önkéntelenül is oda fogsz figyelni az étkezésedre. Ha minden étkezés előtt megiszol egy nagy pohár vizet, már attól kevesebb lesz a kalóriabevitel. Na nekem így ment le eddig 9 kiló január eleje óta, így már nem diétázom, csak odafigyelek. A lényeg az egészben mégiscsak az, hogy több legyen a kalóriakiadás, mint a bevétel. Ez már önmagában fogyaszt. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!