Szóóval kalóriadeficiten vagyok.Anyámnak körte,nekem alma mellem van.Allítólag örököltem nagymamám nagy mellét,viszont még így is félek,hogy menni fog le belőle.Nekem így jó,nem kell se kisebb,se nagyobb.Szóval menni fog le a mellemből?
Nekem is ez a nagy félelmem. Eddig 7kgot fogytam, nem nagyon ment le, de a továbbiaktol félek....
Úgyhogy teljesen átérzem a félelmed.
Ez nem a pasikrol szól. Nem a pasik miatt tetszik nekem a nagy mellem, hanem mert szeretem.
3as voltam...
Ha a kérdező is így van ezzel, akkor felesleges ilyeneket írni.
Ha nem a zsír miatt nagy a melled hanem a genetika miatt nem fog, vagy csak minimálisan fog változni.
(A családom női tagjainak nagyrészt nagy mellük van, nekem is azok, ahogy fogyni kezdtem semmi sem változott, pedig nem 1-2 kiló ment le)
40kg fogyás előtt állok és biztos vagyok benne, hogy a mellem úgy fog kinézni, mint egy szottyadt tejeszacskó. ez van. de inkább az, mint a zsírtól szétfolyás, ami most van.
nekem a 2022-es célom a fogyás mellett, hogy szépen hónapról hónapra spóroljak amennyit tudok és 2023-ban megműtetem a cicim, felvarrás+implantátum. nem rajongok ezekért, de szinte biztos, hogy muszáj lesz, én pedig szeretném jól érezni magam a bőrömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!