Az alma ecet segít a fogyókúrában?
Én napi 3x 1 evőkanálnyit iszom 2-3 deci vízben elkeverve. Az is jó?
Még nem tapasztaltam semmit, igaz kedd óta (02.09.)iszom. De már nem akkora az étvágyam mint előtte volt. Ez már a hatása lehet?
Ilyen dolgokat is csak egy főisten,akarom mondani egy főiskolásnak lehet eladni. Meg iszok,ebből ennyit abból,annyit és csúszik le a kiló ?!
Hát nem !
Almaecet nem fogyasztó szer,ha nem regeneráló szer mint ecet tartósító ugyan ezt teszi a sejtekkel is .
Ennél már csak a másik nagy romlás a kalória számlálás?
Karcsúság, titka a minőségi élelmiszerekben van !
Én reggel iszom ehgyomorra, korai edzes utan. Semmivel nem fogyok tobbet, vagy gyorsabban mint elotte. Hetek ota iszom. Anyagcserém sem javult tőle. Lehet hogy csak nálam nem működik.
De azért iszom, hátha legalább a placebo segít valamit😄
Annak segít aki elhiszi. Illetve elméletileg a savass@ga miatt van egy kis étvágycsökkentő hatása, összehúzza picit a gyomrot. Viszont ugyanez elmondható például a citromos vízről, a zöld tea meg anyagcsere pörgető. Nem ettől fogsz lefogyni, de ha akarod kipróbálhatod.
Én étvágycsökkentésre a Biotech Fiber kapszuláját ajánlom. Segít azoknak akik egy kicsit szorulásosak,és nekem csökkentette az étvágyamat.
Persze nem ettől fogyok, de könnyebb vele kitartani diéta alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!