Áttörő siker és még egészséges is?
PONT a nem esszenciális makrotápanyagot tömöd magadba... Nem tudom, mit csinál a test bevitt zsír nélkül, gondolom, 1-2 hétig elvan, de fehérje nélkül nekiesik az izmoknak, nem tud mit tenni. Oké, valószínűleg zsírból még jobban fogysz, a test nem szereti nagy ütemben elbontani az izmokat (a csak edzéssel megtartható extrák azért könnyebben lemennek), de én utálnám megfosztani a testem a fehérjétől. Szerintem izom ide vagy oda, nagy sokk neki az ilyesmi.
4-5 kilót nem fogsz fogyni, ez az, ami borítékolható. Ezt persze zsírból értem, semmire se jó, ha vizet s némi salakanyagot vesztesz...
Hogy egyáltalán fogysz-e, az pedig nagyban függ a kalóriabeviteledtől. Nem annyira nehéz bevinni a szintentartó kalóriamennyiséget a fentiekből... Van, akinek nem menne, persze, én pl. előbb kapnék szénhidrátmérgezést, de Te nyilván más életmóddal rendelkezel.
Az emberi szervezet a mindennapi működéshez szükséges több milliárd új sejt (vörösvérsejtek, bélfal sejtjei stb.) legyártásához minimum úgy 40 g fehérjét nyugalomban is felhasznál egy nap. Ha mozogsz, akkor többet is, mert az izmokban a legkisebb megerőltetések során is keletkeznek mikrosérülések, amelyeket helyre kell hozni.
Korlátlan mennyiséget semmilyen ételből nem lehet enni az elhízás veszélye nélkül. Salátától is meg lehet hízni óriási nagyra, nézz csak megy egy elefántot, gyakorlatilag kizárólag leveleket eszik, és több tonna.
Szóval ami borítékolt, az csak annyi, hogy minimum kb. 1 kg izomnak mindenképpen búcsút mondhatsz, a zsírból fogyás meg attól fog függni, mennyit eszel abból a görögdinnyéből meg almából.
csóró kérdező, jól lelett szólva:D
én azt mondom csináld, csak bízz magadban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!