Üdv. Kérhetek tanácsot, hogy mit egyek? Diétáról, súlycsökkentésről, egészséges táplálkozásról lenne szó. SOS!
Tehát diétáról, súlycsökkentésről, egészséges táplálkozásról van szó.
Lenne 3 féle termék (amit nem neveznék meg az ellentmondások elkerülése végett).
Ezek kiegészítő ételek. Melyiket válasszam diéta esetén?
1. termék tartalma 100 grammonként:
Energia: 258 kcal.
Fehérje: 10.32 g.
Szénhidrát: 48.81 g.
Cukor: 4.19 g.
Zsír: 1.79 g.
Telített zsírsav: 1.07 g.
Élelmi rost: 2.45 g.
-------------
2. termék tartalma 100 grammonként:
Energia: 325 kcal.
Fehérje: 11.6 g.
Szénhidrát: 64.4 g.
Cukor: 1.2 g.
Zsír: 1.9 g.
Telített zsírsav: 0.4 g.
Rost: 14.5 g.
-------------
3. termék tartalma 100 grammonként:
Energia: 367 kcal.
Fehérje: 7.6 g.
Szénhidrát: 77 g.
Cukor: 1.1 g.
Zsír: 1.8 g.
Telített zsír: 0.4 g.
Rost: 6.3 g.
Szóval melyik adatot nézzem illetve Ti ezek közül melyiket választanátok az én helyemben?
1.-es, 2.-es, vagy a 3.-as?
Köszönöm válaszotokat.
"Ezek kiegészítő ételek"
Az mit jelent? Beversz minden nap egy adagot? Miben van 15 g rost, szőlőszárban? Fogadjunk ez vmi műzli. Nyilván céltól függ és az egyéb kajáktól, amit egész nap eszel. Ha amúgy is rostban gazdagok az ételeid, akkor nincs értelme a magas rosttartalmút választani, mert egy bizonyos szint felett csak szelet okoz és az ásványi anyagok felszívódását is gátolja.
Nem az volt a kérdés, hogy vajon mi lehet, hanem az, hogy melyiket válasszam?
De akkor legyünk tárgyilagosak.
Ezek kenyérfélék.
Szerintem a hármas, de elég sok a kalóriaértéke/ 100 g .
Én kevesebbet ennék ebből a kenyérféléből egy étkezésnél és azt is csak reggel, legalábbis ketté osztanám 2 x 50 g .
Ok. Van már 1-es és 3-as szavazatunk.
Érdekes lesz a végeredmény ha majd kiírom, hogy ezek a termékek valójában micsodák. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!