Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez jó menü lehet egy napra?

Ez jó menü lehet egy napra?

Figyelt kérdés
Az van hogy eddig ettem húst és valamiért egyszerűen megundorodtam tőle valahogy nem kívánom múltkor konkrétan ki is jött belőlem.az elmúlt hetekben már csak kényszerből ettem fehérje miatt. Tofut se májat se szeretem. Kitalaltam ezt a menüt ma kiprobaltam eddig nekem nagyon bejott kíváncsi vagyok mas mit mond rá. Reggeli zabpehely vízzel főzve edesites nélkül fahéjjal pár csepp vanília atomaval, banánnal és chia maggal. Ebédre ettem az omlettemet 3 tojásból rengeteg zöldséggel! Minimális tokmagolajjal. A vacsora párolt alma fahéjjal az van meg vissza. Egyáltalán nem ehezek eddig mindig éhes voltam hiába ettem reggel a tojást aztán a húst stb. Szerintem elég gazdag fehérjékbe és rostokban minimális szénhidrát megvan a reggeliben zsiradék a tojásba és a tokmagolaj a. És hát a vitamin meg a zöldségekben pluszban.mellette vitaminokat is szedek és edzek! Nő vagyok! Mi a véleményetek?

2020. ápr. 6. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kevésnek tűnik, de nem írtad, hogy ehhez milyen magas vagy, hány kg, és mi a beállított kalória.
2020. ápr. 6. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés (jó eséllyel nincs 1000 kalória sem), pláne ha edzel is mellette. Hol gazdag ez a menü fehérjében? A három tojáson kívül nemigen látok számottevő fehérjeforrást.
2020. ápr. 6. 15:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Zabkasa állítólag feherjebomba. 164 cm 58 kg vagyok
2020. ápr. 6. 17:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Mit kéne még ennem?
2020. ápr. 6. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez 1000 körül van, ráadásul ebből csak a reggelid 600, a párolt alma meg uzsonnára való, még egy kisebb étkezés beleférne. Egy napra elmegy, de nem minden nap.

Ehetnél túrót, sajtot, olajos magvakat, hüvelyeseket bármilyen formában fehérje pótlásnak.

2020. ápr. 6. 17:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Ettem 2 db 83% hustartalmu virslit kigyouborkaval paprikával gyömbéres teával.
2020. ápr. 6. 17:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja az omlett sajtos volt ezt elfelejtettem :)
2020. ápr. 6. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!