5 tojasbol omlett hany kaloria?
Figyelt kérdés
Vacsorára ettem 5 tojásból készített omlettet, csak sót tettem bele és kevés olajon sütöttem ki. Köszi előre is a válaszokat:)2022. febr. 4. 21:31
2/7 anonim válasza:
Mekkora tojásból, mennyi és milyen liszttel, mennyi olajjal? Ezek alapján lehet rendesen kiszámolni.
3/7 anonim válasza:
Egy tojás durván 70 kcal, 5 tojás 350. Az olajtól függ, ebből egy evőkanál kb.90 kcal, úgyhogy az 550 reális lehet.
4/7 anonim válasza:
3-as, omlettről van szó, vagyis van benne liszt is, amivel nem számoltál.
5/7 anonim válasza:
Omlettben liszt? Neeeem :)
Nem kevered össze a tócsnival/lepcsánkával? Az omlettbe nem kell liszt.
6/7 anonim válasza:
Igen, az omlettben van liszt meg tejszín is, attól omlett és nem rántotta, amiben tényleg csak tojás van.
7/7 anonim válasza:
Az omlettben nincs liszt. Tejszín lehet benne. A formája és a sütési módja különbözteti meg a rántottától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!