Így is lefogyhatok?
Figyelt kérdés
neha eszek krumplit, persze nem sokat, es eleg edesszaju vagyok, igy abbol is eszem egy picit neha. kaloriat szamolok minden nap, sosem lepem tul a napi zsir es szenhidratot, feherjet pedig minden nap tobbet eszem mint kellene. emellett tornazok is.
tehat ha neha eszek edesseget, vagy pl kenyeret, de sosem lepem tul a megengedett zsir/szenhidrat mennyiseget es nem eszem tobbet mint 1350-kcal, igy is lefogyhatok?
2021. dec. 6. 13:42
1/3 anonim válasza:
Simán! Én ha hiszed, ha nem pizzát is eszek, ha kalóriakareten belül maradok, és utánna edzek, 60 percet. Kardió-súlyzózás. Jelenleg súlymegtartón vagyok, és fél éve így csinálom. Egy deka nem jött rám. Ráadásul édességeket is eszek, de nem kétpofára. Nekem így jó. Mások meg egyék a szar salátájukat, meg a hülye magvaikat :-D
2/3 anonim válasza:
Ha a kalóriát számolod akkor igen
3/3 anonim válasza:
Hiszen miért ne fogyhatnál? Mi van a krumpliban vagy az édességben, ami kalóriadeficitben is meggátol? Amúgy a főtt, nem olajban sült krumpli egy kifejezetten laktató, és kalóriaszegény köret, azzal az égvilágon semmi baj nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!