1300 kalóriával lefogyhatok kb 10-12kg-ot?
170cm 67kg vagyok és 18 éves. Nem vagyok kövér ezért tudom nehezebb leadnom kilókat.
1300 kcal-al próbálkoznék. Főként tojást, húst, zöldséget és gyümölcsöt ennék, és kis mennyiségben néha rizst,teljes kiörlésű kenyeret is ennék, persze kalóriakereten belül. Heti 3-4x járok kondizni (futok,taposogépezek főként). 55kg lenne a cél. Leadhatok így 3-4 hónap alatt 12kg-ot?
Igen, ha tartod, menni fog.
170 cm 66 kg voltam, most 58 kg vagyok.
Kb. kb. 4 hónap alatt sikerült leadnom úgy, hogy 1350 kcal-t ettem (nem mindig volt ám pontosan ennyi :) ), és mozgásnak csak sok-sok gyaloglás volt.
Köszi a válaszokat!
A sulis felmérés szerint az izom több rajtam sokkal mint a zsír, de mégis kicsit nagydarabnak érzem magam. A combom elég izmos, formás, azzal nincs is nagyom gondom, de a hasam “hurkás” ha ülök, meg a karjaim is husik, ezek nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!