Szerintetek napi 5-600 kalóriával elérhető a heti 2kg fogyás?
"Fogyó utan meg tudom a súlytartás egy külön történet,szigorúan számolnám a kalóriákat utána is,ne menjen visza semmi 😊"
De nem érted, hogy ha le is fogysz, életed végéig nem tudod tartani a napi 600 kcal-t? Rosszul leszel. Utána ha számolnád is a kalóriákat és normálisabban, visszafogottabban étkeznél, akkor is visszahíznál, ugyanis a szervezeted a napi 600 kcal után raktározó üzemmódba kapcsol, és ahogy picit többet eszel, érzékelni fogja és elraktározza azt is. Napi 1400-1600 kcal-al is nyugodtan fogyózhatsz, semmi bajod nem lesz tőle.
"Az 5-ös (7-es) hülyeséget beszél. Nincs raktározó üzemmód. A szervezetnek szüksége van adott mennyiségű energiára, annál kevesebből nem tud működni. Ha nem kapja meg a szükséges energiát, bont mindent, amit tud: zsírt és izmot. Ha nagyon korlátozod a bevitt kalóriát, kismértékben (!) valóban lecsökken a szervezet energiafelhasználása, de ennek érezhető jelei lesznek (fáradékonyság, betegség). Ha napi 1000 kalóriát fogyasztasz, biztosan nem fogsz hízni, sőt, ez a legtöbb ember számára drasztikus fogyókúrát jelent."
Tudom mit beszélek hidd el. Nem azt mondtam, hogy nem fog fogyni 600 kcal-al. Azt mondtam, hogy ha hozzászoktatja a szervezetét a napi 600 kcal bevitelhez, utána az 1000 kcal-tól is hízni fog. Tanuld már meg értelmezni amit írtam. Szerinted miért van ennyi ember aki jojo effektusban szenved? Nem értik sokan, hogy miért híztak vissza, amikor koplalás után elkezdtek normálisan táplálkozni. Hát ezért. Amúgy teljesen mindegy, hogy utána meghízol-e vagy sem, a lényeg, hogy totál egészségtelen dolog, amire készülsz. Csak ártani fogsz magadnak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!