Tényleg valós kérdések azok, amikben a kérdezők napi 400 és ehhez hasonló mértékű kalóriával és nem evéssel akarnak fogyni a kérdezők?
Az a legijesztőbb,hogy rengeteg bevallottan 18 év alatti fejlődő szervezetű gyermek tesz fel ilyen kérdést!
Ez csak engem ijeszt meg??
Én irigylem a kitartásukat és elszántságukat (na jó az agyukat nem) mert azért lássuk be éheztetni magunkat elég kemény dolog. Ezek a tulajdonságok az élet más területein előnyükre válnak.
Ez a koplalós réteg az aki soha a büdös életbe nem fog lefogyni (és jön ide a miért nem fogyok kérdéseikkel) ugyanis lehet ledob magáról 5-6kilót éhezéssel de mikor vissza áll a rendes életmódjára ami valószínű hiszen azért ők sem tudják magukat hónapokig évekig éheztetni két hét alatt visszaszedik magukra. Nem is értem az ilyen gondolkozású embereket. Ezeket (is) kéne tanítani az iskolában nem sok felesleges fa szságot de hát ugye akkor nem venné meg senki a sz ar fogyasztó szereket ami meg bevétel az államnak, az államnak meg birkákra van szükségük.. De ez már más téma. Hü lyéknek áll a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!