Szerintetek így lefogyhatok?
Előre leszögezném, nem értek a fogyókúrás dolgokhoz, meg eddig úgy nem is igazán érdekelt a dolog, de észrevettem magamon azt, hogy az utóbbi pár hónap során felszedtem 3 - 4 kg-ot, és ezektől szeretnék megszabadulni, illetve szálkás testalkatot szeretnék.
178 cm magas vagyok, mellé pedig körülbelül 64 kg. A testzsír százalékom körülbelül 18% körül van, ez leginkább a hasamon látszódik meg, mert egyébként eléggé vékony alkat vagyok. Tisztában vagyok azzal, hogy nem létezik lokális zsírégetés, de én itt fedeztem fel a felesleget magamon, szóval nagy valószínűség szerint ide híztam fel azt a pár plusz kilót.
Eddig eléggé egészségtelenül étkeztem, tiszta vizet / ásványvizet egyáltalán nem ittam, a napi folyadékmennyiségemet Coca Cola vagy Pepsi segítségével fedeztem, amiből megittam naponta átlagosan 2 - 2.5 litert, ami naponta körülbelül 1080 felesleges kalória volt, erre pedig rájöttek a különféle snack-ek és gyorsételek, mint például a chipsek, pizzák, stb.
Mióta bezártak az egyetemek is a COVID-19 járvány miatt, (2020. március) azóta alig mozdultam ki itthonról, így a mozgáshiány is hozzátett ahhoz, hogy meghízzak.
Jelenleg azt terveztem, hogy szinte teljes egészében elhagyom a cukros koffeines italokat, így kapásból megszabadulok attól a felesleges 1080 kalóriától, helyette pedig ásványvizet fogok inni. A gyorséttermes kajákkal is leállok, és igyekszek naponta 2x étkezni, kevésbé zsíros és kevesebb kalóriatartalmú ételekkel.
21/F
Így is vékony vagy, pont elég, ha leállsz a mértéktelen üdítő fogyasztásról, ezzel a súllyal a gyorsétterem is alkalmanként belefér. Egyél naponta legalább 3x, és ez tartalmazzon lehetőleg zöldséget is, a fehérje fogyasztásra figyelj oda, bármilyen húst, halat, tojást, túrót, sajtot, sonka féléket ehetsz.
Amit viszont érdemes lenne elkezdened az a sportolás, ha a mostani étkezéseddel ilyen súlyban vagy, akkor ha éhezteted magad, akkor csak skinny fat leszel.
Ha naponta 1000 felesleges kalória van, akkor szinte alig eszel valamit. Különben nem lennél ilyen sovány. Szóval nem kevesebb kalória kell.
Egyáltalán nem kell fogynod. Egyél egészségesebben, szokj le a sok üdítőről. Kezdj el mozogni, erősíteni, hogy formásodj.
Szerintem borzalmasan jó anyagcseréd van, irigyellek:D Ennyi bevitt kalóriával és ennyi mozgással 3-4 kiló hízás, az szinte semmi. Nekem ez 14kg lenne körülbelül.
Az egészséged érdekében persze ajánlom, hogy szokj le a sok cukros löttyről, mert én például azt tapasztalom, mióta a sok szar nincs az életemben, sokkal energikusabb vagyok. Persze ettől függetlenül van, hogy én is iszok egy pohárral.
A gyorskaja fogyasztására meg vezess be csaló napot, minden héten mondjuk egyet, a többit meg töltsd viszonylag egészségesen. Ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!