Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek így lefogyhatok?

Szerintetek így lefogyhatok?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, nem értek a fogyókúrás dolgokhoz, meg eddig úgy nem is igazán érdekelt a dolog, de észrevettem magamon azt, hogy az utóbbi pár hónap során felszedtem 3 - 4 kg-ot, és ezektől szeretnék megszabadulni, illetve szálkás testalkatot szeretnék.

178 cm magas vagyok, mellé pedig körülbelül 64 kg. A testzsír százalékom körülbelül 18% körül van, ez leginkább a hasamon látszódik meg, mert egyébként eléggé vékony alkat vagyok. Tisztában vagyok azzal, hogy nem létezik lokális zsírégetés, de én itt fedeztem fel a felesleget magamon, szóval nagy valószínűség szerint ide híztam fel azt a pár plusz kilót.

Eddig eléggé egészségtelenül étkeztem, tiszta vizet / ásványvizet egyáltalán nem ittam, a napi folyadékmennyiségemet Coca Cola vagy Pepsi segítségével fedeztem, amiből megittam naponta átlagosan 2 - 2.5 litert, ami naponta körülbelül 1080 felesleges kalória volt, erre pedig rájöttek a különféle snack-ek és gyorsételek, mint például a chipsek, pizzák, stb.

Mióta bezártak az egyetemek is a COVID-19 járvány miatt, (2020. március) azóta alig mozdultam ki itthonról, így a mozgáshiány is hozzátett ahhoz, hogy meghízzak.

Jelenleg azt terveztem, hogy szinte teljes egészében elhagyom a cukros koffeines italokat, így kapásból megszabadulok attól a felesleges 1080 kalóriától, helyette pedig ásványvizet fogok inni. A gyorséttermes kajákkal is leállok, és igyekszek naponta 2x étkezni, kevésbé zsíros és kevesebb kalóriatartalmú ételekkel.

21/F

2020. júl. 22. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem le.
2020. júl. 22. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Így is vékony vagy, pont elég, ha leállsz a mértéktelen üdítő fogyasztásról, ezzel a súllyal a gyorsétterem is alkalmanként belefér. Egyél naponta legalább 3x, és ez tartalmazzon lehetőleg zöldséget is, a fehérje fogyasztásra figyelj oda, bármilyen húst, halat, tojást, túrót, sajtot, sonka féléket ehetsz.

Amit viszont érdemes lenne elkezdened az a sportolás, ha a mostani étkezéseddel ilyen súlyban vagy, akkor ha éhezteted magad, akkor csak skinny fat leszel.

2020. júl. 22. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha naponta 1000 felesleges kalória van, akkor szinte alig eszel valamit. Különben nem lennél ilyen sovány. Szóval nem kevesebb kalória kell.

Egyáltalán nem kell fogynod. Egyél egészségesebben, szokj le a sok üdítőről. Kezdj el mozogni, erősíteni, hogy formásodj.

2020. júl. 22. 14:09
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 Napi 2-3x szoktam enni, viszont akkor elég sokat, legalább 600 - 700 kalória mennyiségben, ami így minimum 1800 kalória naponta.
2020. júl. 22. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem borzalmasan jó anyagcseréd van, irigyellek:D Ennyi bevitt kalóriával és ennyi mozgással 3-4 kiló hízás, az szinte semmi. Nekem ez 14kg lenne körülbelül.

Az egészséged érdekében persze ajánlom, hogy szokj le a sok cukros löttyről, mert én például azt tapasztalom, mióta a sok szar nincs az életemben, sokkal energikusabb vagyok. Persze ettől függetlenül van, hogy én is iszok egy pohárral.

A gyorskaja fogyasztására meg vezess be csaló napot, minden héten mondjuk egyet, a többit meg töltsd viszonylag egészségesen. Ennyi:D

2020. júl. 23. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!