Ha ahoz hogy normálisan fogyjak kb.900 kcal-ra van szükségem,mozgás nélkül..akor miért szédülök folyamatosan és éhes vagyok?
Figyelt kérdés
2021. okt. 15. 09:51
1/24 A kérdező kommentje:
17/L,153 cm.
2021. okt. 15. 09:51
2/24 anonim válasza:
Mert ahhoz, hogy normálisan fogyj, nem 900 kalóriára van szükséged.
3/24 anonim válasza:
Mert ennél jóval többre van szükséged, hogy a szervezeted egészségesen működhessen. A koplalás nem számít normális fogyásnak.
5/24 A kérdező kommentje:
Ok,tudom..de bárhol olvastam ennyit írtak. Mert túl alacsony vagyok..
2021. okt. 15. 10:30
6/24 A kérdező kommentje:
Amugy 50 kg vagyok de szeretnék még fogyni 5 kg-t.
2021. okt. 15. 10:30
8/24 anonim válasza:
Azért írnak ennyit, mert nem kell fogynod a statisztikák és adatok szerint.
9/24 anonim válasza:
Minimum 1200 kcal-t kell enni egészséges ételekből.
"de bárhol olvastam ennyit írtak." Akkor kérlek, linkeld be ide azokat a cikkeket, ahol ezeket olvastad. Szerintem csak egyszerűen nem tudsz mondatokat értelmezni.
Nagyon figyelj oda, hogy miket eszel, mikor és mennyit. Sportolj rendszeresen. Fogyni úgy fogsz, ha több kalóriát elégedsz, mint amennyit beviszel.
Teljesen rendben van, ha 5 kg-t le akarsz fogyni, nem leszel csontkollekció.
10/24 anonim válasza:
155cm vagyok,és 1200kcal a minimumom. Kérlek ne koplalj! Tönkreteszed a hormon háztartásod és az agyad sem fog megfelelően működikni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!