Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit csinaltok ha egy nap...

Mit csinaltok ha egy nap nagyon bezabaltok es ugy erzitek oda az egesz fogyokura??

Figyelt kérdés
Tarsasagban voltam es en is ettem. Kb annyi kaloria lehetett csak a vacsora mint 2-3 napi kajam. Erdekes h nem is esett jol, elszoktam mar a kajakomatol meg az ures kaloriaktol teljesen. De most nagyon utalom magam :((( Ha legalabb jol esett volna! De full nem :((

2021. aug. 23. 01:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Azért mutat többet a mérleg, mert többet ettél. Elmész vécére, és ki is jön. Nem rakódik le egyből.

Ez a hiszti nagyobb gond, mint az egyszeri alkalom zabálás.

Semmi végzetes nem történt

2021. aug. 23. 12:43
 12/13 anonim ***** válasza:

9

Ha bezabálsz dinnyéből salàtából uborkából

Stb

Vagy megiszol du plusz 1 liter vizet

Vagy sósabban eszel

Vagy nőként menstruálsz vagy előtte napokban vagy.

Minden esetben több lesz másnap a mérlegen.

Nem azt jelenti, hogy felszedtél 1-2 kg-ot egy nap alatt.

Tanulj az érzésből..

Nekem segít..

Tudok mondjuk a burger kingben is egészségesen enni, ha a barátainkkal odamegyünk. Nekem a sültkrumplinak nehéz ellenállni, nem is szoktam, de a kalóriakeretemen belül maradok.

Van, amikor nem megy..

Utána jobban figyelek, vagy 20 perccel tovább edzek.. ezt sem azért, mert kell, hanem mert a lelkem megnyugtatja.

2021. aug. 23. 13:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik, hogy egy étkezésre többet ettél, és máris rajtad van 1 kiló zsír. Igyál meg 1 liter vizet és nézd meg mennyivel mutat többet a mérleg, holott abból a vízből te zsírt biztosan nem építesz.
2021. aug. 23. 21:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!