Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit csinaltok ha egy nap...

Mit csinaltok ha egy nap nagyon bezabaltok es ugy erzitek oda az egesz fogyokura??

Figyelt kérdés
Tarsasagban voltam es en is ettem. Kb annyi kaloria lehetett csak a vacsora mint 2-3 napi kajam. Erdekes h nem is esett jol, elszoktam mar a kajakomatol meg az ures kaloriaktol teljesen. De most nagyon utalom magam :((( Ha legalabb jol esett volna! De full nem :((

2021. aug. 23. 01:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Semmit. Holnap folytatom, mintha mi sem történt volna.
2021. aug. 23. 02:02
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Semmit, többnyire jól érzem magam, esetleg eszek még.
2021. aug. 23. 02:02
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Semmit. Maximum hetente egyszer, de inkább két hetente kb., tartok egy csaló napot étkezést. Csalónap, ha például hazamegyek szüleihez, akik persze próbálnak mindig agyonetetni, szóval aznap nem számolom a kalóriákat, minden étkezésem lazább, de összességében igyekszem nem bezabálni mindenből. Csaló étkezés az gyakoribb, tegnap például éjszakás műszak és edzés után rárepüktem egy tábla csokira meg egy kekszre. Am mindkettő cukormentes volt, de együtt legalább 800 kcal :D

Másnap folytatom az étrendem, heti ötször edzem. Nem lassítja a fogyasomat egy-egy ilyen alkalom, inkább rebootolja az agyam evés terén, meg másnap nagyobb erőbedobással tudok edzeni.

2021. aug. 23. 06:19
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

Kicsit bosszankodok, legközelebbre bevéstem az érzést.

Folytatom tovább.

2021. aug. 23. 07:13
 5/13 anonim ***** válasza:
57%
Kesergek, és bánatomban rendelek egy pizzát! 😀
2021. aug. 23. 08:04
 6/13 A kérdező kommentje:
Banatomban megettem a maradekot is belole :((( Az a baj h tarsasagban ha egyszer bezabalok akkor teljesen kiesek a ritmusbol es mar inkabb tarsasagba se akarok menni emiatt!!
2021. aug. 23. 08:37
 7/13 anonim ***** válasza:
24%
Mert bolond vagy 😀 Azért lehet ezt ésszel is csinálni. Nem kell itt a sok fanatikus anorexiás tanácsára ugrálni 😀 Egyél normálisan, és edz. Nekem bevált. Hagyd a lisztet, cukrot. Ennyi az egész. Mindig kaja után edz! Az a legjobb.
2021. aug. 23. 08:41
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Semmi rossz nem történt, egy naptól nem fogsz hízni. Folytasd a diétát ahol abbahagytad. Ha jól esett amit ettél, egészségedre, egyszeri alkalom volt, ne bántsd magad miatta. A lényeg, folytasd a diétát.
2021. aug. 23. 09:46
 9/13 A kérdező kommentje:
De ennyitol maris tobb a merlegen sulyom basszus es full lelombozo
2021. aug. 23. 11:51
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
Semmit. Igaz én nem bezabálni szoktam, teljesen tudatosan tartok havi egyszer csalónapot, amit ki is élvezek. Semmiféle bűntudatom nincs, nekem így jó és kész. A kajafüggőségből nagy nehezen sikerült kivergődnöm, azt gondolom sikerült egészséges kapcsolatot kialakítanom az ételekkel és az evéssel, nem esek át most a ló túloldalára azzal, hogy feleslegesen bűntudatot érezzek. Nem rontottam el semmit. A csalónapok beiktatása egy stratégiai lépés részemről, ezáltal nem éhezik ki a szervezetem, mert időnként a legrosszabb minőségű mégis általam nagyon finomnak tartott dolgokat is megadom neki. Mert nekem, ha már egész további életemben diétáznom kell, hogy ne hízzak vissza, a hosszútávú fenntarthatósághoz arra van szükségem, hogy ne sóvárogjak folyton olyasmi után amit nem ehetek meg. Így főszabály szerint, nincs is olyan amit ne ehetnék meg. :)
2021. aug. 23. 11:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!