Mit egyek kávé mellé?
Nem szoktam reggelizni mert reggel semmi sem esik jól.
Reggelire egy csésze kávét és mellé 2-3 db kis csokis kekszet szoktam enni.
Viszont fogyózok szóval ezt le kéne váltsam
Korpovit keksz is jó, vagy olcsóbb a Detki cukor stop keksz (ízre kb ugyanaz szerintem), kenhetsz is rá egy pici vajkrémet vagy zöldségkrémet. Zöldséget, pl. paradicsomot is érdemes enni mellé. Korpás kétszersült is jó.
Vagy vannak cukormentes édes kekszek (édesítőszerrel), de ezek inkább a cukorbetegeknek ajánlottak, akik egyáltalán nem ehetnek cukrot (és a kekszet se reggel ajánlott nekik, úgy tudom).
Alapvetően lassú felszívódású szénhidrátokat ajánlott inkább reggelire enni, mert ilyenkor a szervezet inzulinérzékenysége alacsony. A fogyásban az segít, ha minél kevesebb inzulint kell termelnie a szervezetednek, amihez jobb a lassan felszívódó szénhidrát, tehát korpás keksz, nyers zöldség. A natúr zabpehely is jó, de a bolti zabkekszekben általában finomliszt és cukor is van, azzal vigyázz, nézd meg a címkét mindig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!