Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Egy esküvői menü kb hány kalória?

Egy esküvői menü kb hány kalória?

Figyelt kérdés
Holnap megyek esküvőre és jó lenne tudnom egy körulbeluli adatot.
2021. aug. 5. 18:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy azért az félelmetes, hogy az emberek ezekszerint nem is számolják, hogy napi hány kalóriát esznek? Csokika, cukorka, digi dagi daganat mindenki? Aztán csodálkoztok, hogy pocakkal nyitjátok ki az ajtót, mert bemegy a napi 5000 kalória a kis csokikával... kis zsírgépek :-)
2021. aug. 6. 14:50
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
"Egy kis húsleves meg esetleg egy darab töltöttkáposzta" az mióta esküvői menü? Ez még egy átlagos otthoni hétköznapon is nettó koplalás. Egyél normálisan, mert ez nagyon nem normális, amit csinálsz.
2021. aug. 6. 15:25
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

21es, én pár hónapja kezdtem el számolgatni, így 45 felett. Csak azért, mert kezdtek rajtam maradni a kilók, egész addig semmi gond nem volt, minek számolgattam volna?

Mégse voltam kövér sose...

2021. aug. 6. 19:59
 24/26 anonim ***** válasza:

Tekintsd úgy, hogy csalónap.

Amúgy én is pont apósom-anyósom II. esküvőjére megyek hamarosan (a sztori nem tartozik a nyilvánosságra, az I. esküvőjük nagyon szűkkörű volt).

Van egy fix menü, de ők - mivel a II. esküvőhöz nem lesz lakodalom, csak egy nagyszabású ebéd - fenntartottak pár helyet olyanoknak, akik nem esznek meg akármit.

Például az "ifjú" pár (a férfi idén 60, a nő 58) lánya az egyik ilyen, aki nem eszik semmi húst, semmi állati eredetűt, tehát teljesen vegán, ezenkívül nem eszik semmit, amiben bab, kukorica van.

Ha szerencséd van, akkor az esküvő szervezői felkészültek erre. Amúgy egy normális, magára valamit is adó étteremben mindig fel vannak készülve arra, hogy ha teszem azt van egy 100 fős esküvő, akkor mindig van 1-2 különc, akinek ez nem jó, az nem jó. Erre - ahogy az italrendelések egyediségének menedzselésére (arra célzok, hogy a legtöbb helyen nem 32-en isszák egy társaságban pontosan ugyanazt a bort, ugyanazt a sört, pont ugyanolyan adagban) is - mindig fel kell készülnie egy étteremnek.

2021. aug. 11. 08:40
 25/26 anonim ***** válasza:
59%

Nincs ilyen, hogy esküvői menü, mert általában az éttermi adag van nagyjából - legalábbis a szakács fejében mindenképp - megszabva, hogy egy személynek hány gramm húshoz hány gramm köret - de az, hogy az most bárányhús, disznóhús, csirkehús, vagy épp babfőzelék, azért nagyon nem mindegy.

Amúgy 2 választásod van: vagy nem mész el (mondjuk beteget jelentesz - lsd. megfáztam, pl.), vagy megkóstolod egy kis adagon és mondod, hogy köszönöm jóllaktam. Amikor tukmálnak, akkor mondod, hogy elég volt, nem vagyok már éhes, köszönöm.

2021. aug. 11. 08:45
 26/26 anonim ***** válasza:

Vagy ha nem mész, mondd azt, hogy Covidos lettél! :D

Ne félj, senki sem fog hiányolni!

2021. aug. 11. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!