Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Egy esküvői menü kb hány kalória?

Egy esküvői menü kb hány kalória?

Figyelt kérdés
Holnap megyek esküvőre és jó lenne tudnom egy körulbeluli adatot.
2021. aug. 5. 18:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%
Ez kb olyan kérdés, hogy mennyi kalória volt a vacsorámban?
2021. aug. 5. 22:43
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
Erre az egy estére érezd inkább jól magad. Egyél annyit, amennyire éppen jóllaksz. Másnap folytatod a szokásos dolgokkal.
2021. aug. 5. 22:55
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
200 és 15000 közé saccolom.
2021. aug. 5. 23:13
 14/26 anonim ***** válasza:
74%
Nem bírom abbahagyni a röhögést.. Az évtized kérdése a "Macskámat száríthatom e a mikróban?" után! 😂😂😂
2021. aug. 5. 23:34
 15/26 anonim ***** válasza:
24%

Amúgy én annyira nem tartom hülyeségnek, habár maga a kérdés értelmetlen diéta szempontjából.. esküvőn ugyanis zabálni kell.

Esküvői menü: leves, svédasztal / konkrét kaja.

Ha személyre lebontva nézed akkor 2500-3000 kalória kijön simán a tortával együtt (akár kenyeret eszel köret MELLÉ, mert a kenyér is a menü része). Értelme nincs kiszámolni de kb ennyi.

2021. aug. 5. 23:56
 16/26 qkker1 ***** válasza:
78%
1000 és 20000 között, attól függően, hogy mi a menü.
2021. aug. 6. 08:46
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én már voltam olyan esküvőn, ahol alig volt kaja. Annak ellenére, hogy bőven volt pénze az ifjú párnak. Pedig akkor még karcsú voltam, kevesebb kajával is beértem, nem úgy mint manapság, mégis éhes maradtam, olyan kicsi adag volt. Csak pogácsa, egyéb sós aprósütemény volt előételnek, vagyis inkább amíg várakoztunk a vacsorára, helyet foglalt mindenki, meghallgattuk a vőfély vicces műsorát. Amiből nem is ettem sokat, mert gondoltam, úgyis jön a lakoma. Aztán leves, és második. Kis adag, hogy még véletlenül se lehessen vele jóllakni. Semmilyen édesség nem volt a tortán kívül (amiből egy szeletet kaptam), amit éjfél után vágtak fel nyilván. Akkor volt töltött káposzta is, de abból is csak egy kevés jutott mindnekinek. Gondoltam is, hogy akik kövérebbek, pláne nagydarab, testes férfiak, azok milyen éhesek lehetnek. :D

Lehet, hogy ezért is jött el majdnem mindenki hamarabb, már 2 körül, én is. Gondolom már nem akartak tovább szenvedni, éhezni. :)

Maradék kaja sem volt, amit néhány helyen látni, hogy elcsomagolják a vendégeknek. Ahogy hazaértem, első dolgom volt bezabálni.

Én nem ittam sokat, lehet, hogy aki ivott, az azért mégsem volt annyira éhes, mert az alkoholban is van kalória.

2021. aug. 6. 10:54
 18/26 anonim ***** válasza:
50%
Vicces vagy, de komolyan.
2021. aug. 6. 11:33
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintetek az ebédem mennyi kalória volt?

:D

Viccet félretéve, ha tényleg csak húsleves + 1 kis második lesz, akkor nem sok, valószínűleg a mellé ivott alkohol több lesz.

De nincs az az isten, hogy én egy esküvőn ne egyek egy jót, ha rendesen tartod a diétát, nem ezen fog múlni.

2021. aug. 6. 12:08
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam olyan (angol) esküvőn, ahol a kb 40 vendégnek 40 szendvics, és 40 tortaszelet volt, meg némi csipsz, s ennyi.
2021. aug. 6. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!