Egy esküvői menü kb hány kalória?
Figyelt kérdés
Holnap megyek esküvőre és jó lenne tudnom egy körulbeluli adatot.2021. aug. 5. 18:37
1/26 anonim válasza:
Egy esküvői menü állhat 1000 féle dologból. Pontos ételek és mennyiségek nélkül nem lehet semmit mondani.
2/26 A kérdező kommentje:
Egy kis húslevesre gondoltam meg esetleg 1 db toltottkaposzta. Tortat nem ennek
2021. aug. 5. 18:48
3/26 anonim válasza:
Úttesten át tudsz kelni egyedül?
4/26 anonim válasza:
Diétázom, de egy esküvőn biztos nem azt nézném, hogy miben mennyi kalória lehet
5/26 anonim válasza:
Annyit egyél, amennyivel jól laksz. Ne egyél túl, csak azért, mert esküvő. De ennyi, szerintem a kalóriákkal ne törődj, csak szimplán ne egyél túl, ha nem vagy éhes.
6/26 anonim válasza:
Nsmt vagy versenyző, érezd jól magad. Egy este hidd el semmit nem számít.
7/26 anonim válasza:
7 éve vagyok fenn a gyakorikérdéseken, de számomra ez az egyik legidiótább kérdés.
8/26 anonim válasza:
Ez a két dolog nagyon minimális kalória. Összesen csak olyan 300-400.
9/26 anonim válasza:
Te is tudod hogy nem egy alkalomtól fogsz visszahízni.
10/26 anonim válasza:
Nemmind1? Az ilyen napokat nem számoljuk... valszeg az alkoholban több kalória lesz amit megiszol mondjuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!