Hány kalóriával,mennyi idő alatt mennyit fogytál eddig?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 20:47
11/15 anonim válasza:
Kb 1300kcal-val és heti 3-4 edzéssel fogytam 3 hónap alatt 12 kg-ot, tehát szinte heti 1kg-ot fogytam. 81kg ról 69re
N
12/15 anonim válasza:
Szia. En kiskovács ramóna hiit kardio 30 perces zsírégető edzését ajánlom. Elég minden másnap csinálni.
13/15 anonim válasza:
Nem kis kovács. Sima kovács. Elnézést.
14/15 anonim válasza:
Engem mindig is idegesített a kalóriaszámlálás. Egyszerűen 3-szori étkezésenként 200 g-ot szilárd táplálékot vettem magamhoz:bármiből,nem vontam meg magamtól semmit. Csak a sört hagytam el - végleg. Fél év alatt 16 kilót adtam le és elértem a 76-ot. Szinte újjászülettem:ízületi fájdalmaim minimalizálódtak. Ha megfertőződnék, nincs túlsúly! Ffi(72)
15/15 anonim válasza:
Na megérkeztek a lepontozóemberek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!