Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Komolyan 3000+ a napi kaloria...

Komolyan 3000+ a napi kaloria igényem?

Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok és 2 méter magas. Hetente 3x eljárok edzőterembe, ahol kisebb pihenésnekkel (3-4 perc) elvagyok egy 2 órát. Naponta kb. 1800 kalóriát eszek, többségében fehérjét. Amióta leálltam a fogyással kíváncsi voltam mennyi az a mennyiség, amennyit be kell vinnem. Szinte mindenhol 3000+ jött ki szinten tartásra. Sőt 2700-at írtak fogyáshoz. Ez nem "kicsit" sok?

2021. ápr. 8. 17:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
70%
A szervezet éhséggel jelzi az energiaigényt igen, és jóllakottsággal azt hogy elég. A test azt is felméri, hogy mit ettél meg, mivel a hormonrendszer máshogy reagál minden tápanyagra. Minőség tekintetében is.
2021. ápr. 9. 02:36
 22/22 anonim ***** válasza:
A legpraktikusabb, ha tapasztalat alapján állítod be. Hetente növeld 100 kcal-val a bevitelt. Amikor már nem fogysz, hanem tartod a súlyodat, és nem érzed magad kimerültnek, erőtlennek, az lesz az optimális. Teljesen mindegy, mit mondd a kalkulátor, a szélsőségeket leszámítva (mint például, hogy 1000-1200 kcal alatt nem eszünk, mert éhezés, de nálad nem erről van szó, csak biztos, ami biztos alapon jegyeztem meg, ha más is olvassa a válaszomat).
2021. ápr. 9. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!