Egy sajtos rúd most komolyan 400 kalória?
Kalóriabázison 44 grammra írtak 227-et, én viszont "normális méretűt" szoktam venni, ami 80 gram
Kiszámoltam, 410 jött ki, és nem értem, hogy lehet ez ennyi kalória... Amikor egy kakaós csiga van 500 körül
Azért ez recepttől, összetevőktől is függ. Lehet, hogy az egyik péksében 400 kalóriásat sütnek, a másikban 600-at.
Amúgy ha a liszt, vaj stb elég magas kalória tartalmú összetevők, ráadásul a sajt is.
Ne a kalóriákat számlálgasd, hanem a megtett kilométereket!
Nem cseszegetésből írom, én is így csinálom, és eszek akármit, akármennyit, fogyok.
Simán léehet!
Zsíros tészta tömény zsir krémmel a belsejében. 1g zsír 9 kcal ha a 80 grammnak csak a fele volt töltelék és annak csak 3/4-e volt zsír az már akkor is 30*9=270kcal és a maradék 50g potenciálisan szénhidrát szóval ha annak a fele rost akkor már 25*4=100
270+100=370 és ott is vagyunk, amit te írtál és azért én jószándékúan engedékeny voltam az összetételnél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!