Komolyan létezik hogy ebben 1000 kalória van?
Figyelt kérdés
Egy kocka húsos rakott tésztát ettem , és mikor utána néztem egy adagra 1009 kalóriát írnak! Hát tökre kiakadtam. Létezik????2012. máj. 24. 16:59
1/9 Smartguy86 válasza:
Az meg milyen? Meg mekkora adag? Mert húsos tésztából lehet megenni annyit, ami 1000 kcal.
2/9 anonim válasza:
Simán lehetséges. A pizzából sem néznék ki sokan(legalábbis én személy szerint biztos nem) hogy hemzseg a kalóriától.
4/9 anonim válasza:
Bizony létezik. Egy adag carbonara spagatti is van annyi. Bolognai meg mégtöbb.
5/9 anonim válasza:
Kiszámoltam úgy hozzávetőlegesen, a recept kalóriatartalmát. A húst csirkemellnek vettem, a tejfölt 12%-osnak. És ahogy írják ez 6 főre elég, így nekem 775 kcal jött ki, ami ha pl disznóhósból van és 20% tejföllel simán van 1000kcal/fő. (sajnos)
6/9 anonim válasza:
tészta, olaj, hús, tejföl, vaj, ez mind hízlal, és tele van kcal-val, főleg a vaj és az olaj dobja meg
7/9 A kérdező kommentje:
csirkéből van
akkor túl sokat ettem :(
2012. máj. 24. 19:08
8/9 Smartguy86 válasza:
Egy étkezéstől még nem dől össze a világ. Max másnapra kicsit több víz lesz rajtad, de ha betartod a diétás szabályokat és sportolsz, akkor teljesen mindegy. Ennyi még belefér, nehogy felkösd magad :D
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi Smartguy kedves vagy :)
2012. máj. 25. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!