Ez nálam komolyan lehetséges? Már kezdek ebbe beleőrülni.
Ez ésszerűtlen, már bocs. Ki mondta,hogy nem lehet enni pl gabonát, hüvelyeseket stb.
A lényeg a mérték, és a napszak, amikor megeszed!
Sportolsz egyébként?
Szerintem eléggé hazavágtad az anyagcserédet ezzel a koplalással.
A napi kalória mennyiség, amit fogyasztasz nem elég. Számold ki a napi alapkalória értékedet és étkezz aszerint.
A zabkása szerintem finom (kb. olyan, mint a tejberizs), lehet, hogy az elkészítési módod a rossz.
A túl sok megvonás miatt besokalltál, ez érthető. Lazíts egy kicsit a szabályokon. Olykor pár kocka étcsoki vagy némi túró belefér.
Csakhogy ha éhezteted magad, akkor lehet, hogy lefogysz, de nem leszel elégedett a végeredménnyel (lényegében alig lesz rajtad izom, emiatt ha súlyod okés is, a tested lötyi lesz).
Viszont ha normálisan étkeznél, odafigyelnél a megfelelő fehérjebevitelre, akkor sokkal szebb eredményt érnél el és nem is kínoznád magad.
Egyébként szénhidrát is kell, csak nem mindegy, hogy milyen.
Ezzel a módszerrel több kárt okozol magadnak, mint hasznot.
"El is kezdtem, napi 1000-800 kcal körül eszem (nem kell több!) és nem fogyok semmit. Január 1. óta csak két kiló ment le a 70-ről,"
Ez egyszerűen KATASZTROFÁLIS, amit csinálsz!
1) koplalsz
2) túl gyorsan fogysz. Heti maximum fél-1 kg a normális ütem!
Ennek az eredménye csak egy újabb jojó lesz.
"és hátra van még 20 kiló, amit májusra szeretnék leadni."
A célod is abszurd!
Napi ötszöri étkezés kis adagokkal!
Sok fehérje, kevés egyszerű szénhidrát (de összetett kell!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!