Napi makronak ez soknak számít?
Zsír: 12g
Szénhidrát: 44g
Fehérje: 48g
Ugyan nem makro, de a kcal: 475
Bocsánat, ha butaságot kérdezek, de nagyon nem vagyok még jártas a témában és nagyon oda szeretnék figyelni a dolgokra.
Nem tudom, hogy ilyen esetben még mit ehetek vacsorára?
A hasizom "látszik meg" a legkésőbb, hiszen ahhoz tényleg le kell mennie a hasról még a pici feleslegnek is. A karokon általábab sokkal kevesebb a zsír, hisz elsősorban nem oda hízunk, így ott előbb láthatunk szép eredményeket:)
Tök jó hogy az edzéseket ilyen intenzitással csinálod, pont az a 3 fekvő, amikor már érzed hogy nagyon elfáradtál számít a legjobban. Hiszen a komfortzónában való edzés nem ad olyan ingert az izmoknak/testnek hogy az fejlődni tudjon. Ugyan nem tudom a magasságod, testsúlyodat, de ennyi edzéshez nyugodtan ehetnél1500kcalt is, minden étkezésre valamilyen fehérje forrást fogyasztva. Szerintem hogyha szépen fokozatosan 50,vagy akár 100kcal-val növeled hétről hétre akkor még hízni se fogsz:)
Plusz az izmosodást nehogy hízásnak fogd fel, hiszen az izmok adják a test szép formáját, illetve azokra büszkének kell lenni, hiszen keményen megdolgoztunk érte:D
Koszonom 31-es, kicsit en is meglepodtem ezen. :D de nem gond.
Igen, nem direkt koplaltatom magam, mert tudom, hogy rossz. Megprobalok tobbet enni, csak az a gondom, hogyha eszem akkor az szinte egesz napra eltelit es etelre sem birok nezni. Emellett persze edzem is. Na mindegy, azert koszonom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!