Ez csalónapnak számít? Én annak veszem..
Szóval sziasztok!
Másfél hete eszek egészségesen és kalóriadeficitbe.
1600kcal
1 óra úszás, 1 óra szinkronúszás, fél óra erősítés
ez az edzés heti 3x van
heti 2x pedig 40 perc kardió van..
Visszatérve csak annyi, hogy csalónap volt ez?
reggeli:
zabkása(cukor nélkül(200kcal)
ebéd: csináltam egy sütit, ami nagyjából csak egy hat tojásos piskóta meg egy kis puding- ennek a felét megettem mert egyszerűen nem tudtam megállni(ez nem tudom mennyi kalória)
vacsi: 3abonett, rájuk 2-2 szelet téliszalámi, egy szelet sajt, nagyjábol 10 karika uborka..
csalónapnak számít, mert a piskóta borzasztóan sok.. Köszi ha végigolvastad és a válaszokat.
Milyen diétát tartasz? Akkor lehet megmondani, hogy belefért-e.
Hany kcal? Milyen makrókkal?
A számolást úgy végezzük, hogy sütés közben merjük az alapanyagokat és kcalt számolunk. Ha mindenből kb-t meg nagyjábólt eszel akkor kár csalónapról beszélni mert igazából az összes napod csalónap. Fogalmad se lesz majd hogy hol csúszol el és miért nem fogysz mert nem az egyszeri piskóta evés lesz a diéta halála hanem a kevés alma ami nem számit egy falat kenyér amiből gyakorlatilag nem is ettem meg a picike husin amibe szinte nincs is kalória mert azok adódnak össze. Lehet így vaktában is csinálni de sok eredményt ne várj tőle mert vagy olyan keveset fogsz enni, hogy azonnal vissza szeded amint abbahagytad vagy túl sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!