Ez csalónapnak számít? Én annak veszem..
Szóval sziasztok!
Másfél hete eszek egészségesen és kalóriadeficitbe.
1600kcal
1 óra úszás, 1 óra szinkronúszás, fél óra erősítés
ez az edzés heti 3x van
heti 2x pedig 40 perc kardió van..
Visszatérve csak annyi, hogy csalónap volt ez?
reggeli:
zabkása(cukor nélkül(200kcal)
ebéd: csináltam egy sütit, ami nagyjából csak egy hat tojásos piskóta meg egy kis puding- ennek a felét megettem mert egyszerűen nem tudtam megállni(ez nem tudom mennyi kalória)
vacsi: 3abonett, rájuk 2-2 szelet téliszalámi, egy szelet sajt, nagyjábol 10 karika uborka..
csalónapnak számít, mert a piskóta borzasztóan sok.. Köszi ha végigolvastad és a válaszokat.
Az a tény, hogy csalónapokon járatod az eszedet másfél hét diéta után, meg sütiket eszel, nem kecsegtetnek túl sok sikerrel a diétádat illetően.
Nyugodtan lehet mondogatni magadnak(hazugság),meg itt kérdezgetni, hogy hú ez csak egy nap, meg nem is olyan sok ez, meg benne vagyok még a keretbe. Ez egyenes út a bukáshoz. Majd lesz még egy nap, aztán egy kis csoki, egy kis süti, pogácsa ez-az.
Másfél hét alatt a tested rá sem állt még a diétára. Majd félév múlva mehet egy süti, cukormentes.
Ez nem étrend, csalónap, hanem egy kalap kaka.
Semmi értelmeset nem ettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!