1 hónap alatt miért csak 2 kg-ot fogytam?
nnaa, de azért mert jófej vagyok:)
olvasgassátok diétázók, okosodjatok, fogyjatok le, legyetek egészségesek.
Pont, hogy az internet korában fontosabb a forrásmegjelölés, mint valaha, a sok baromság miatt, ami a neten terjed. Bár ahogy látom, te mindent elhiszel, amit olvasol. :)
Amire te gondolsz, az csak a mesterséges fruktózra igaz, a valódi gyümölcs egyáltalán nem okoz sem érrendszeri, sem máj károsodást. Ha ez így lenne, akkor miért a túlsúlyosak (akik valószínűleg nem a banántól híztak el) a leginkább érintettek a szív és érrendszeri betegségekben?
Itt egy videó, elég jól levezeti a dolgot: [link]
"A koleszterint már rég megcáfolták."
Ezt nem tudom honnan veszed, pont hogy egyre kevesebb a kérdőjel ezügyben.
Utóbbiról itt a WHO véleménye is, remélem ez elég meggyőző:
"mindig jön egy okos, aki jobban tudja, még az orvosoknál is"
Azzal nem árt tisztában lenni, hogy Magyarországon az orvosok nem sok táplálkozástudományt tanulnak, továbbképezni magát pedig luxus a legtöbbjüknek. Így igen, ha tájékozott vagy és hiteles forrásokból tájékozódsz, jobban fogsz érteni hozzá, mint a legtöbb hazai orvos :)
Néhány évtizeddel ezelőtt még a dohányzást is egészségesként reklámozták az orvosok. ;)
A banán diétába nem való!
a WHO egy gittegylet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!