Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 1 hónap alatt miért csak 2...

1 hónap alatt miért csak 2 kg-ot fogytam?

Figyelt kérdés
Már 1 hónapja hogy elhagytam a cukrot,fehérlisztet,fehér kenyeret és az ezekhez hasonló ételeket, de még sincs nagy eredménye. Eddig csak 2kg-ot tudtam leadni. Napi 1000-1200 kalóriát eszem meg. A sport nálam 30 perc szobabicikli.16/L vagyok 167cm és ezzel a 2kg-os fogyással 80kg. Egy nap 2-3 liter vizet iszok meg. Esetleg a 30 perc szobabicikli nagyon kevés? Ha valaki járt már ebben a cipőben, vagy ha valamit rosszul csinálok akkor kérem segítsen. 🙏🏻
2021. febr. 16. 15:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
15%
A koleszterint már rég megcáfolták. Amikor még nem, az okosabbak akkor is tudták, hogy butaság. Írd be a goggle-ba, hogy gyümölcscukor hatásai. Az internet világában forrást kérsz tőlem? Mindent értek😃.
2021. febr. 17. 14:51
 22/31 anonim ***** válasza:
15%

nnaa, de azért mert jófej vagyok:)

[link]

olvasgassátok diétázók, okosodjatok, fogyjatok le, legyetek egészségesek.

2021. febr. 17. 15:28
 23/31 anonim ***** válasza:
82%

Pont, hogy az internet korában fontosabb a forrásmegjelölés, mint valaha, a sok baromság miatt, ami a neten terjed. Bár ahogy látom, te mindent elhiszel, amit olvasol. :)

Amire te gondolsz, az csak a mesterséges fruktózra igaz, a valódi gyümölcs egyáltalán nem okoz sem érrendszeri, sem máj károsodást. Ha ez így lenne, akkor miért a túlsúlyosak (akik valószínűleg nem a banántól híztak el) a leginkább érintettek a szív és érrendszeri betegségekben?

Itt egy videó, elég jól levezeti a dolgot: [link]

"A koleszterint már rég megcáfolták."

Ezt nem tudom honnan veszed, pont hogy egyre kevesebb a kérdőjel ezügyben.

[link]

Utóbbiról itt a WHO véleménye is, remélem ez elég meggyőző:

[link]

2021. febr. 17. 16:17
 24/31 anonim ***** válasza:
58%

"mindig jön egy okos, aki jobban tudja, még az orvosoknál is"

Azzal nem árt tisztában lenni, hogy Magyarországon az orvosok nem sok táplálkozástudományt tanulnak, továbbképezni magát pedig luxus a legtöbbjüknek. Így igen, ha tájékozott vagy és hiteles forrásokból tájékozódsz, jobban fogsz érteni hozzá, mint a legtöbb hazai orvos :)

Néhány évtizeddel ezelőtt még a dohányzást is egészségesként reklámozták az orvosok. ;)

2021. febr. 17. 16:22
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

A banán diétába nem való!

a WHO egy gittegylet.

2021. febr. 17. 16:27
 26/31 anonim ***** válasza:
74%
Elfogytak az érvek? :D
2021. febr. 17. 16:33
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Már nincs kedvem dagik😄
2021. febr. 17. 17:19
 28/31 anonim ***** válasza:
Én a helyedben a szobabicikkizés időtartamát növelném,mondjuk akár 60 percre ha bírod. Illetve a kalóriákat is növelném, ne egyél az alapanyagcseréd alatt! Így simán ugyanúgy tudnál fogyni, többet is ehetnék és a mozg@s miatt fittebb fizikumod lenne.
2021. febr. 18. 12:13
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én minden reggel teszek egy fél banánt a reggeli zabkásámba, szépen fogyok.
2021. febr. 19. 15:19
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha mozogsz pl futsz mapi 10 km akk nyugodtan egyel banant ha nrm akkor.sztem is hagy el
2021. febr. 28. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!