Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 1 hónap alatt miért csak 2...

1 hónap alatt miért csak 2 kg-ot fogytam?

Figyelt kérdés
Már 1 hónapja hogy elhagytam a cukrot,fehérlisztet,fehér kenyeret és az ezekhez hasonló ételeket, de még sincs nagy eredménye. Eddig csak 2kg-ot tudtam leadni. Napi 1000-1200 kalóriát eszem meg. A sport nálam 30 perc szobabicikli.16/L vagyok 167cm és ezzel a 2kg-os fogyással 80kg. Egy nap 2-3 liter vizet iszok meg. Esetleg a 30 perc szobabicikli nagyon kevés? Ha valaki járt már ebben a cipőben, vagy ha valamit rosszul csinálok akkor kérem segítsen. 🙏🏻
2021. febr. 16. 15:59
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
69%
2-2,5 kilónál többet nem is ajánlott fogyni, ha 80 kiló vagy. Ez a helyes ütem. Légy türelmes!
2021. febr. 16. 16:01
 2/31 alletta ***** válasza:
69%
türelem. szervezeted megszokja, hogy ennyi kalóriát viszel be, ennyit bicajozol. nem is kell ennél többet fogyni. nekem se ment le havi 2 kilónál több, hiába szerettem volna. türelemjáték, és kitartás!
2021. febr. 16. 16:24
 3/31 anonim ***** válasza:
28%

Elnézést, rendes étrenddel, mozgással heti! egy kg a normális mind fogyás, mint hízás tekintetében.

Két kg amúgy egy nap alatt megvan egy kiadós szrással ;)

2021. febr. 16. 16:42
 4/31 anonim ***** válasza:
89%
Írd le egy napi étrendedet. Úgy könnyebb megmondani, hogy hol lehet a hiba :)
2021. febr. 16. 18:57
 5/31 A kérdező kommentje:

Reggeli: 2 tükör tojás, 1 szelet teljes kiőrlésű kenyér pirítva, zöldségekkel. Kávé szójatejjel és Update édesítővel.

Ebéd: Spenót zabpehelylisztel sűrítve és főtt tojással.

Nasi: 1 kis kocka fekete csoki, Update müzliszelet, banán vagy alma.

Vacsora: 2 szelet teljes kiőrlésű kenyér pirítva light vajjal és zöldségekkel+ még gyümölcs turmix.

2021. febr. 16. 19:54
 6/31 anonim ***** válasza:
44%
A tojást váltanám ki valamilyen zöldségfasirttal, lencse, bab vagy csicseriborsó. Fontos, hogy olaj nélkül süss, az olaj teljesen felesleges és csak üres kalória. Vegetáriánus vagy?
2021. febr. 16. 20:28
 7/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Dehogyis, nem bírnám ki 😂
2021. febr. 16. 22:03
 8/31 anonim ***** válasza:
66%

Én lehet a fehérje bevitelt növelném a helyedben, mert kicsit a gyümölcsök és a cukrok irányába tolódtak el nálad a dolgok. De nyilván, ahány ember, annyi módszer.

A 2 kilós fogyás viszont egészséges egy hónapra, ne érezd kudarcnak semmiképp.

2021. febr. 16. 23:41
 9/31 anonim ***** válasza:
61%
A gyümölcsöket nem sok értelme lenne csökkenteni. Miért kellene növelnie a fehérje bevitelt?
2021. febr. 17. 00:13
 10/31 anonim ***** válasza:
44%
Kevés a fehérje, sok a szénhidrát és szerintem kevés a kalória. Diétát nem ajánlott ekkora kalóriadeficittel kezdeni. A banánt mindenkép hagyd el, diétában nem eszünk banánt😃 és gyümölcs helyett is inkább zöldséget. A gyümölcsökben sok a fruktóz, felhaszálni nem tudja a szervezet, ezért zsírként raktározza. Nekünk glükóz kell.
2021. febr. 17. 07:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!