1 hónap alatt miért csak 2 kg-ot fogytam?
Figyelt kérdés
Már 1 hónapja hogy elhagytam a cukrot,fehérlisztet,fehér kenyeret és az ezekhez hasonló ételeket, de még sincs nagy eredménye. Eddig csak 2kg-ot tudtam leadni. Napi 1000-1200 kalóriát eszem meg. A sport nálam 30 perc szobabicikli.16/L vagyok 167cm és ezzel a 2kg-os fogyással 80kg. Egy nap 2-3 liter vizet iszok meg. Esetleg a 30 perc szobabicikli nagyon kevés? Ha valaki járt már ebben a cipőben, vagy ha valamit rosszul csinálok akkor kérem segítsen. 🙏🏻2021. febr. 16. 15:59
11/31 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. Azért eszek inkább nagyobb arányban gyümölcsöt mint zöldséget mert nagyon édes szájú vagyok, de ha megakadályozza a fogyást akkor inkább kiiktatom a banánt is 😀
2021. febr. 17. 08:02
12/31 anonim válasza:
Banánt nyugodtan ehetsz, abban természetes cukor van. Alapvetően a feldolgozott dolgokat kell kiiktatni. Ahogy írtad is, ezek a cukor, fehérliszt, plusz még az olaj. Egyébként a tojás helyett lencsefasirt ötletem a fehérjét is megdobná, ha már keveselték :)
13/31 anonim válasza:
A banánban rengeteg szénhidrát és fruktóz van, amit a szervezeted nem tud felhasználni ezért zsírként raktározza el! Gyümölcscukor, ami valóban természetes, csak mi nem vagyunk gyümölcsevő denevérek, nem tudjuk energiaként használni. A banán jó kaja, ha tömegelsz, diétába nem való, mint ahogy a szőlő sem pl.
14/31 anonim válasza:
Ja, még csak annyit, hogy már így sem hatékony a diétád. Ne egyél banánt ha diétázol. Számold ki a kalória keretedet, a makrók arányát és folytasd a bringázást. Legalább 20 kilót kell leadnod, ne halgass azokra akik nyugtatnak ilyen butaságokkal, hogy persze, nem a világ edd meg nyugodtan blablabla. A diétát tartsd be szigorúan, legalább fél évig ne egyél félre. 20 kiló sok, de nem lehetetlen, ha nyárra kicsit jobban akarsz kinézni, akkor szigorúnak kell lenni, mert az idő rohan és hip-hop itt a bikini szezon. 10-et ledobhatsz simán, ha odafigyelsz.
15/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Még olyan kérdésem lenne, hogy elhagyjam a zöldséglevest, főzelékeket burgonya nélkül? (ezeket zabpehelyliszttel szoktam sűríteni)
2021. febr. 17. 10:39
16/31 anonim válasza:
A zöldséglevest ne hagyd el. Ha pontosan megtudod mondani, hogy miből mennyit tartalmaz, akkor illeszd be az étrendedbe. Az nagyon fontos, hogy mindig pontosan tudd, mi az amit megeszel, miből mennyi van benne. Csak így tudod számon tartani az étkezésedet.
17/31 anonim válasza:
Már hogyne tudnánk energiaként felhasználni a fruktózt? A szervezeted átalakítja glükózzá. Nyilván extrém mennyiség esetén hízunk tőle, ez nem vita tárgya.
18/31 anonim válasza:
Na, pont erről beszéltem kérdező, mindig jön egy okos, aki jobban tudja, még az orvosoknál is😃
A fruktóz felelős nagy részben az elhízásért, szív érrendszeri betegségekért, a máj zsírszintézisének felborulásáért. Normál esetben semmi bajod nem lesz, ha gyümölcsöket fogysztasz, de a diéta nem nkrmál eset. Nem kell fruktóz, ha lehet, kerülni kell.
A banán nem való diétába🙂!
19/31 anonim válasza:
"A fruktóz felelős nagy részben az elhízásért, szív érrendszeri betegségekért"
Ez nagyon érdekes, kérhetek egy forrást?
20/31 anonim válasza:
Az elhízás, szív és érrendszeri problémák miatt inkább az állati zsiradékok és a koleszterin a felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!