Sok 1800 kalória?
Figyelt kérdés
Sok 1800 kalória ha mellette edzem?
18/L
2021. febr. 2. 21:21
1/11 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a kérdés így hiányos, de végülis arra akartam kilyukadni, hogy lehet-e így súlytartani, vagy ez sok.
2021. febr. 2. 21:23
2/11 anonim válasza:
A kalória deficit a leghatásosabb módszer a fogyásra.
3/11 anonim válasza:
Ezt mi nem tudhatjuk ennyibol.
Szamold ki az alapanyagcsered a korodnak, magassagodnak es eletmododnak megfeleloen, es egyel ugy.
Nekem peldaul 2000 kaloria kell sulytartashoz edzes mellett, szoval ez egyeni.
5/11 Miss Endzsi válasza:
Egyéni, ha edzés nélkül is ennyit ettél miközben a súlyod nem ingadozott, akkor egyél kicsit többet.
6/11 anonim válasza:
#5-os: ő fogyni szeretne, nem pedig hizni :)
7/11 Miss Endzsi válasza:
De ha edz valaki, akkor a súlytartástól többet kell enni, különben fogyni fog, ő pedig nem szeretne már.
9/11 anonim válasza:
Mindenki szégyelheti magát aki magasság és súly nélkül írt valamit, hogy sok vagy kevés. Én 173 cm magas lány vagyok, 63 kg, a dietetikusom 1470-re számolta az alapanyagcserém. A többihez a teljes életmódod kell, amiben a napi mozgás van benne, milyen munkát végzel, minden, nekem azt is le kellett írni, hogy munkába sétálok 600 métert reggel és ezeket is beleszámolta. Az 1800 lehet sok is, ha kis termetű vagy és keveset mozogsz, de lehet kevés is. Én pl napi 1800-zal fogyok, mert szeretek sportolni és többet kell ennem, ha tartani szeretném a súlyom.
10/11 anonim válasza:
Én ezzel már híznék.. 1600al tartok súlyt, szóval ja, k*rva sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!