Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit csináljak,hogyan tüntessem...

Mit csináljak,hogyan tüntessem el?

Figyelt kérdés
Sziasztok,tanácsot szeretnék kérni.153-cm vagyok,viszonylag nagyon alacsony 42 kiló.Viszont a hasamon van egy kis zsír,és sehogy sem akar eltünni.Itthon nem támogatják a fogyásom,mert szerintük már vékony vagyok így is.Viszont az,hogy olyan a hasam iszonyúan zavar.Mit tudnék vele kezdeni?Edzek rendszeresen,és figyelek az étkezésre.Deficitbe vagyok,vagyis inkább alatta.

2021. febr. 1. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Otthon nem támogatják. Szóval gyerek vagy. Gyerekeknek nem adok tanácsot.
2021. febr. 1. 10:51
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem anorexiás vagy. Ezért nem támogatják. Az evészavarod miatt. Tessék normálisan enni.
2021. febr. 1. 11:09
 3/6 anonim ***** válasza:
93%

Ne fogyj tovább, mert helyi fogyás nincs.

Viszont erősíts hasra (is). Sokkal jobban néz ki "egy kis zsír" a hason, ha alatta kemény izmok vannak.

2021. febr. 1. 12:06
 4/6 anonim válasza:
100%
Esetleg napi hasizom gyakorlat, vagy jóga, ha megpróbálod, lehet hogy megoldja a helyzetet, viszont szerintem semmi esetre se kezdj el koplalni, mert tényleg pici a súlyod, a magasságodhoz képest is.
2021. febr. 1. 12:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az a pici zsír pont kell oda, tekintve az adataidat. És annál sokkal zavaróbb lesz, ha emiatt a butaság miatt elmaradsz a fejlődésben (nem csak a növésre gondolok, az egész tested kívül-belül és az agyad is épp fejlődik, illetve fejlődne, ha megadnád neki a szükséges tápanyagokat).

A rendszeres sport pont elég neked, egyél rendesen.

2021. febr. 1. 15:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek,megprobálok akkor inkább jobban hasra edzeni,és normálisabban enni.
2021. febr. 1. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!