Nem tudom, mivel lehet növeszteni a szempillákat...:s Annyit tehetsz hogy veszel egy szempillaspirált, ami optikailag növeli a hosszát, az hatásos, én is ilyen használok (az Avontól:D).
17L
2009. aug. 20. 11:30
2/13 anonim válasza:
Hát sajnos növelni azt nem tudod! Viszont kozmetikusnál befestetheted, ami kb 3 hét alatt lekopik, vagy vegyél egy szempillaspirált, bár az egy kicsit káros, mert töredezhet tőle...!
Szóval én inkább a kozmetikust ajánlom:) eleve nem kell vele mindennap kínlódni vele:)
2009. aug. 20. 11:43
3/13 anonim válasza:
A szempillaspiráltól NEM töredezik, sőt, szebb és egészségesebb lesz tőle, mert tpáláló anyagokat tartalmaz. Csak akkor töredezik, ha nem mosod le este, és az arcodat belefúrod a párnába, vagy ilyesmi. Ha csak nappal használsz, akkor csak szebb lesz^^
2009. aug. 20. 12:06
4/13 anonim válasza:
A szempillaspiráltól már hogy ne töredezne??? jajj de ...vagy! Gondolj már bele...festék és szárítja...
Még a kozmetikusok is mondják de majd te "megállapítod"
2009. aug. 20. 12:19
5/13 anonim válasza:
Nem megállapítom, ez tény és való. 30 évvel ezelőtt még szárította talán, de most már olyan adalékanyagok vannak benne, ami egyáltalán nem károsítja.
2009. aug. 20. 12:55
6/13 anonim válasza:
Hát azért hidd el, hogy egészségesebb a kozmetikusnál befesteni havonta, vagy 3 hetente, mint mindennap festegetni! Én is festem spirállal, de nekem hosszú a pillám! Én csak azért mondtam a kérdezőnek, mert valószínűleg neki rövid(ebb) és azért valamennyire csak szárít...! mert oké, hogy jobbak mint a 30 évvel ezelőttiek, de azért attól még nem lesz teljesen ártalmatlan!
2009. aug. 20. 16:01
7/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2009. aug. 20. 16:12
8/13 anonim válasza:
Végül is, igazad lehet, a minden napi festés biztosan nem tesz jót neki, akkor sem, ha tápláló anyagok vannak benne. Én is csak alkalmakkor festem, ezért nem árt gondolom, bocs a tudalékoskodásomért. Tényleg jobb lehet, ha kozmetikusnál csináltatod, mintha minden nap festegetnéd akár többször is.
2009. aug. 20. 17:09
9/13 anonim válasza:
vegyél egy üveg ricinusolajat:)patikában lehet kapni, nem túl drága, 500ft körül lehet 50ml és ha mindne este bekedned vele a pilláidat és reggel lemosod, akkor pár hét alatt sokkal szebb, fényesebb lesz, és hosszabb is:Dpróbáld ki.
nézz utána az interneten, lehet h nem pontos, amit írtam,d e én ennyiről tudok:);)
2009. aug. 21. 15:44
10/13 anonim válasza:
Szia,igen a ricinus olaj tényleg nagyon jó én kb 1-2 hónapja használom,folyamatosan minden este bekenem.
És nagyon hatásos fényesebb,dúsabb,és hosszabb lett aminek nagyon örültem ugyanis kicsi szempilláim voltak..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!